.

.

11.8.2013

Karviaischutney



Sadonkorjuun kanssa kamppaileville kanssasiskoille;
Jos pensaasi suoltavat karviaisia niin, ettet tiedä mihin hypätä,
niin tässäpä eräs ehdotus.
Testattu ja herkullinen ohje, sopii esim lihan kanssa!

Karviaischutney

500 g karviaisia
2-4 sipulia
2-3 rkl makeaa chilikastiketta
1-2 rkl tuoretta raastettua inkivääriä
3 dl hillosokeria
2 dl fariinisokeria
ripaus suolaa
1 dl valkoviinietikkaa

Hienonna sipulit.
 Ujuta kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna.
Hauduta 15-20 minuuttia pehmeäksi soseeksi.
Tölkitä.





Muistathan että ohjeita voi aina soveltaa! Voit muuntaa ainesten määrää ja laatua makusi mukaan. Kunhan muistat ne karviaiset tähän sörsseliin. Saattaa hyvinkin toimia myös muitten marjojen tai hedelmien ollessa raaka-aineena. Kokeile!





2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Täytyy kokeilla :)

t.Anu

Thilda kirjoitti...

Anu; Se on hyvää!