.

.

8.11.2013

Kartanon perijätär?Kaikkihan tietää että muilla on aina parempaa tietoa susta, kuin sulla itelläsi!
Musta tiedetään että oon kartanon perijätär. Että synnyinkoti oikein tursuaa antiikkia ja vanhemmat on rikkaita. Ja että mun ja mieheni kodissa antiikit on lajiteltu aikakausittain kokonaisuuksiksi. Teemahuoneiksi.

Ite kuulin tämän totena kiertävän tiedon muutama vuosi sitte. Siihen mennessä mulla ei ollu aavistustakaan itteni tai suvun rikkauksista. Tai kartanoista! Naurattihan se.  Ja hitsi vieköön;
Olisinkin perijätär!!

Siltä varalta, että joku aamu asia olis toisin, tässä muutama kelvollinen kämppä jonka haluaisin periä:
Kaksi ylempää kuvaa on rautatieläistalosta, jossa äidinisäni asui pikkupoikana.
Kartanon sijasta yks pieni luukku tästä talosta kelpais hyvin!Tässä kartanossa samaisen isoisän äidin äiti kasvatettiin. Rakennus on kyllä jo vaihtunut ajan saatossa,
mutta puutarha on sama, jossa Matilda käyskenteli. Erittäin kelvollinen perintökohde!Tässä rusthollissa Matilda puolestaan syntyi. Hän olikin viimeinen sukupolvi joka täällä asui meikäläisistä.
Että tovi siitäkin jo on... noin 150 vuotta. Tämä toisi tullessaan mittavan rempan, romahtava kiinteistö kun sattuu olemaan. Silti olisin kaikkein onnellisin jos saisin tässä asua.

Matildan jälkeen suvussa ei oo juuri ollu tietoa rustholleista tai kartanoista. Rautatieläisten vahtituvista ja rintamamiestaloista kylläkin. Mutta tyytyväistä koheltavaa sakkia ollaan. Ja toivotaan, ettei kukaan oo kateellinen meiän 'kartanoista ja teemahuoneista kokoelminemme'! Ei kommentteja: