.

.

13.1.2014

Metsään menee - tai sitten eiTässä ensimmäinen laihdutus-raportti (viime)viikon ajalta:
Aivan suunnitelmien mukaan viikko ei (tietenkään) ole sujunut.
Olen liikkunut vain yhtenä päivänä viiden sijaan; huhkin Cross-Trainerilla viisi minuuttia.
Hävettää.

Ruokaa olen syönyt vähemmän kuin ennen laihtaria. Herkkuihin olen sortunut muutaman kerran;
yksi keksi työpaikalla, puolikas levy Fazerin sinistä iltapuhteiksi, kinuskileivos kahvilassa, suolapähkinöitä muutama kourallinen, sekä jouluksi itse tekemääni Rocky Road-suklaata noin 200 grammaa.

Alkoholia en ole juonut ollenkaan viikolla,
mutta viikonloppuna kylässä noin 5 siideriä.

Vihreää teetä olen juonut joka päivä,
mutta vettä en ole muistanut juoda lähes ollenkaan!
En ymmärrä miksi se on niin vaikeaa minulle.
Paino on tällä hetkellä 77,8 kg - eli kilon enemmän kuin viikko sitten!
Pökerryttävän typerää.
Mutta ei se mitään; en minä näin vain nujerru!

Tämä ylöskirjaaminen havainnollistaa ongelmakohdat selvästi.
Jos jaan viikon saldon viiden päivän osalle, havaitsen että;
olen syönyt herkkua joka päivä,
olen juonut siiderin joka päivä,
olen liikkunut (tehokkaasti) minuutin joka päivä!

Onhan se vaakakuppi nyt kieltämättä vähän epätasapainossa...
Mites muilla menee?6 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Täällä ei vielä isosti yhtään mitään. Paino ei ole pudonnut piiruakaan, mutta kastepäivänä tai oikeastaan sen iltana meni yhtä sun toista hyvyskää ja liikkuminen 0. Mulla on tuo vedenjuominen samanlaista kuin sullakin, ei vaan kiinnosta. Joudun pakottamaan itseni juomaan vettä, mua ei edes koskaan janota!

Pakkaset tuli. Sekin on hyvä syy käpertyä sisälle. MUtta niin paljon olen nyt tehnyt, että vesikannu on koko ajan jossain esillä. Töissäkin. Ja olen päättänyt, että sen tulee olla tyhjä; töissä ennen kuin löhden ja kotona ennen kuin menen nukkumaan. (pelkään yöjuoksuja vessan ja petin välisellä maastolla)
Mulla oli 1 saunalonkero/vk. Onneksi ei ollut mitään juhlintaa kyläpaikassa! Peukutetaan!

Anzu kirjoitti...

I'm interested in those mycelium growth. w(*゚o゚*)w funny shape!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Voisikohan askelmittarin hankkimisesta olla jotain apua? Jos hankkisit sellaisen ja laittaisit sen aamulla kiinni itseesi ja sitten työpäivän jälkeen katsot oletko päivän aikana liikkunut töissä tarpeeksi vai pitäiskö sitten töiden jälkeen lähteä tekemään iltakävely. Ja sitten tuohon juomapuoleen, tää ei ole nyt hienopuheenaihe, mutta tärkeä. Jos virtsan väri on hyvin tummaa, siitä tietää, että on juonut liian vähän nestettä. Jos on juonut tarpeeksi nestettä, on virtsa väriltään hyvin vaalea, väritöntä jopa.

pellonlaidalla kirjoitti...

Eipä sen kummemmasti täälläkään!! Mutta ei lannistuta! Ja tuo veden juominen on kummallista miten vaikeaa se on! Nyt olen saanut menemään noin litran ihan juotua vettä pullosta, ja sitten muutama lasillinen ruuan kanssa.Opetellaan....

Thilda kirjoitti...

Vilukissi; Joo, tuo vesikannu on hyvä. Töissä on jotenkin vaan niin allö vessa että ei huvita juoda sieltä kraanavettä ja keittiötä ei ole, mutta jospa ottaisin vesipullon töihin mukaan... Tee-termarin lisäksi. Kyllä tää tästä!

Anzu; Nice to hear about you again! Yes, they are some tiny mushrooms :)

Anonyymi; Juu, itsellänikin on käynyt mielessä askelmittari! Meillä kuulemma on sellanen, mutta muuton jäljiltä (6v) ei ole tietoa missä se on... pitäneeköhän hankkia uusi? :D Tiedän että töissä en paljon liiku, mutta en myöskään istu, sillä työ on vähäliikkeistä seisomatyötä ja vähän nostelua. Kai niitä on olemassa jotain ohjeistuksia siitä miten paljon pitäis liikkua jne? Iltakävelyt on kyllä suunnitelmissa myös. Ja ton virtsajutun tiesinkin entuudestaan.

pellonlaidalla; Ei toki vielä lannistumisen aika ole lähimaillakaan! Vuotta on vielä jälellä laskujeni mukaan 300 päivää ja rapiat päälle ;)

vilukissi kirjoitti...

Lidlin vesi on hyvää! Hanki niitä töihisi!