.

.

3.3.2014

Vinkkejä kaivataan!


En oikein tiedä missä menee vikaan, mutta paino vaan nousee mitä enemmän yritän kaventua ja keventyä.
Joku tässä nyt mättää, kuten sanotaan, mutta miten asian voisi korjata?
Viime viikolla olin riuskan 45 minuuttisen salilla,
join paljon vettä ja teetä.
Söin hillitysti.

Viikonloppuna herkuttelin, mutta vastapainoksi liikuin hiukan luonnossa.
Ehkä liian vähän?

Joka tapauksessa paino oli tänään 77,0 kg.
Tiedän, että liikuntaohjelmani ei ole yhtenevä suunnitelmani kanssa.
En vain jaksa lähteä enää illalla mihinkään kävelylle, vaikka pitäisi.
Pohdin asiaa. Jokin keino on oltava!
Vinkkejä?5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mitään super vinkkejä laihduttamiseen minulla ei ole antaa, mutta liikuntasuorituksia pitäisi olla viikossa vähintään kolme kertaa. Ole itsellesi rehellinen, syötkö liikaa herkkuja? Onneksi illat ovat koko ajan valoisampia pitempään, joten iltakävelylle lähteminen on siten mieluisampaa.

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Kiitos paljon kommentista!
Joo, liikunta on kyllä liian vähillä, myönnän olevani patalaiska (välillä... useimmiten!) Ja niistä herkuista: oon kyllä todella paljon vähentänyt herkkuja ja syömistä muutenkin - ehkä syön liian vähän? Mutta viikonloppuna (lue pe-la) voipi mennä överiksi. Ei sen silti pitäisi nollata muun viikon aherrusta. Tiedän etten pysty mihinkään näännytys-kuuriin tyyliin "koskaan en voi enää sokeria suuhuni pistää" tai muuta vastaavaa. Ehkä se syypää on tosiaan tuo liikunta...

Anonyymi kirjoitti...

En mäkään usko mihinkään näännytys dietteihin. Mun mielestä monipuolisella kotiruoalla pitäisi pärjätä, mutta annoskokoja voi sitten miettiä tuleeko syötyä liikaa. Muista syödä joka päivä lounas.Kyllä munkin mielestä muutama herkku pitää sallia viikossa, mutta tietysti rajansa kaikella. Yritä löytää itsellesi jokin kiva kävelyreitti, jossa voisit samalla "seikkailla" ja myös valokuvata. Yritä yhdistää kävely esim. metsälenkit ja valokuvaus.

Anonyymi kirjoitti...

Mikään nälkäkuuri ei toimi.. Jossain sanottiin, muutokset omassa elämässä pitää olla sellaisia, että niitä voi ajatella noudattavansa seuraavat kaksi vuotta.

Mulla on auttanut säännöllinen ruokailu rytmi, kun syö päivällä hyvin, niin se on vähentäny illan napostelu haluja. Ja myös suunnitelmallisuus on auttanut. Eli mietin valmiiksi mitä syön päivän aikana, myös herkuttelut olen suunnitellut. Ei tule huono omatunto, ja nautinto on taattu, kun on päivän odottanut suunniteltua herkku hetkeä.

Paula

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Kiitos mietteitä herättävästä kommentista! Tuo kävelyehdotuksesi miellyttää, harmi vain että en oikein jaksa innostua tämän kotipaikkani kävelymahdollisuuksista... Jos asuisin Tampereella, seikkailisin innokkaasti vaikka joka päivä. Täytyy katsoa miten asian voisi ratkaista.

Paula; Juu, ei niin. Syön mielestäni aika hyvin päivällä, vaikka enemmänkin voisi. Kai vettäkin pitäisi enemmän juoda kuin sen ½-1 litraa päivässä. Etukäteen suunnittelu kuulostaa aika hyvältä. Kiitti!