.

.

23.4.2014

Myynnissä vaaleat vintage-kengät!Nämä vaaleat nilkkurit olen päättänyt myydä. Minulla ei ole tilaa kaikille (kenkiäkin on kertynyt aika monta paria), eivätkä nämä mahdu jalkaanikaan. 

Kengät ovat nahkaa, pohja kumia. Sisällä jonkinlainen tekokarva (tai villa?) ja suuosan reunaa kiertää sisäpuolella aito karva. Kuten kuvista näkyy, kengissä on käytön jälkiä eli ne ovat kuluneet sieltä täältä ja pohjan kumi on kovettunut ja krakeloitunut. Mahdollisesti suutarilla käynti voisi tehdä kengistä käyttökuntoiset? Kenkien koko on 4.

Suosittelen kenkiä koristekäyttöön, mutta omalla vastuulla voit ottaa ne jalkineiksi!
Tarjouksia otetaan vastaan!
(Yhteydenotot joko kommenttilootaan tai profiilista löytyvään sähköpostiin!)


2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

...ja tuohon vaalea turkki, kuin vanhasta elokuvasta, valokuvasta! Itse en pysyisi pystyssä noilla koroilla. Kiitos jalan katkeamisen vuosia sitten, en osaa enää kävellä (tai se jalka ei osaa) koroilla. Arvaa harmittaako!? Kuljen balleriinoissa kuin mikäkin hylje!

Thilda kirjoitti...

vilukissi;
Voi kuule, niinpä! Ja käsilaukku ja hattu ja hansikkaat!

Se on hassua miten paljon joku loukkaantuminen vaikuttaa loppujen lopuksi elämään. Minullakin viime kesänä polvet vaurioituivat hiukan, mutta sen jälkeen en ole uskaltanut hypellä esim metsässä niin kuin ennen!