.

.

16.5.2014

Suomen vähälumiset kesät


Nyt kun koleus on muuttumassa helteeksi - niin lupaavat - voi lähipäivät ottaa melkein etelänloman kannalta! Odotan kyllä mielenkiinnolla...

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Mielenkiinnolla odottelen minäkin alkavia helteitä ja elohopean kipuamista uusiin lukemiin. Ekan kerran olen kummallisen skeptinen, aivan kuin ei kesää tulisikaan, tunne on outo. Oletko käyttänyt kivideodoranttia, olisiko se ystävällisempi kuin muut? Hajuvesistä, en ole koskaan voinut käyttää, enkä hajusteita, enkä hajustettuja pyykinpesuaineita, en mitään, kaiken tulee olla tuoksuttomia..ja siltikin osaan kaivata ihania tuoksuja. Haluaisin tuoksutella voiteita ymv. Mutta et usko, miten huonoon oloon ihminen voikaan mennä, jos vieressä on ihminen vähänkin kauemman aikaa, joka tuoksuu, vaikka hyvältäkn. Jos menen teatteriin, niin olen hiljaisesti aivan peloissani, jos tuoksuista onkin sekamelska ja sairastun. Hajuallergia on vähätelty ja ne, joilla se on, yrittävät vältellä kaikenlaisia ihmismassatilanteita. Työkaveritkin ovat joutuneet luopumaan takiani kaikista tuoksuista. Tunnen olevani terroristi.

Thilda kirjoitti...

vilukissi; Hassua, mullakin on skeptinen olo tämän kesän tulon suhteen! Mutta silti on sellainenkin olo että kesästä tulee tosi helteinen ja ihana.

Olen joskus kokeillut, mutta käsittääkseni se on juuri alumiinipohjaista kidettä? Sen vuoksi en sitä käytä. Nyt kun olen tämän viikon ollut ilman dödöjä, alkaa tilanne olla normaali. Huh. Silti olen jo hankkiutunut eroon parista epäilyttävästä dödöstä.

Voi kuinka hirveältä kuulostaa tuo hajuallergia! Monesti olen vähän syyllisissä fiiliksissä lähtenyt ulos, kun olen miettinyt että jos joku saa päänsärkyä tai muuta vuokseni. Itse en voi sietää pyykinpesuaineen hajusteita! En KOSKAAN käytä sellaisia (tai no eko-aineissa on niin mieto tuoksu että juuri pullon suusta haistat sen mutta pyykkiin ei jää mitään hajua, luojan kiitos!) ja muakin oikein ällöttää kun joskus joku haisee vahvasti pyykinpesuaineelta. Silti rakastan hyvältä tuoksuvia voiteita, dödöjä, hajuvesiä, kynttilöitä.

Ai niin, eilen ihastuin erääseen parfymööriin, (telkussa) ja löysin netistä uskomattomia tuoksuja joita on aivan pakko kokeilla joskus - esim November, joka on saanut innoituksensa lapsena luetusta Muumilaakson marraskuu kirjasta, joka oli myös minun rakkain kirjani lapsena. Tämä Amerikkalainen parfymööri tekee siis "epätuoksuja" tuotenimellä "I Hate Perfumes". :)