.

.

24.6.2014

Alkuviikon sitä sun tätäJuhannuksesta toipumiseen meni oma aikansa. Ei sillä, että vointi olisi ollut huono, vaan käsien iho oli ennennäkemättömän karhea kolmen päivän mittaisesta oksien raahaamisesta poltettavaksi. Meillä olikin oikein rantojen miesten tyylinen kokko; vanha öljytynnyri nieli puuta niin paljon kuin sinne ehti kantaa!
Onneksi sauna ja tuore vihta hautoivat pahimmat rohtumat pois pikapikaa.


Varsinainen alkuviikon teema on ollut kauan mieltä vaivanneiden kirjapinojen raivaus ja järjestely. Hyllyistä vaan on huutava pula edelleen. Mutta nyt noissa lattialla notkuvissa pinoissa on sentään joku tolkku. Osan laitoin "käyttökokoelmaan" eli tavalliseen hyllytykseen muiden joukkoon, osan askartelumateriaaliksi, osa on menossa keittokirjahyllyyn keittiöön, osa valolta suojaan laatikon hellään huomaan ja osa "näitä tutkitaan vielä"-pinoon.


Myös mieluiset vieraat ovat olleet alkuviikon piristyksenä. Tämä kehno emäntä vain ei ollut ehtinyt siivota eikä leipoa, joten vähän nolona piti pyydellä vierailta anteeksi sotkuisuutta ja kurjia tarjoomuksia. Tämä on kai sitä huvittelua, josta vanha polvi meitä nuoria välillä soimaa.


Paitsi kotona kestittely (hehe), kuuluu alkuviikkoon myös "ulos" meno. Piipahdus Näsinneulan kahvilassa tuo jännitystä korkeanpaikankammoiselle takuuvarmasti!
Ei kommentteja: