.

.

23.9.2014

Hiljaiseloa, kirjoja ja leffoja


Lääkärissäkäynti, uuvahdus, teetä ja sohva.
Onneksi mitään tulehdusta ei ole, eikä jälkitautia. Pitkittynyt ja ärhäkkä syystauti vain. Ulkona notkuu muutama marjapensas ja omenapuu; en ole jaksanut tehdä niille juuri mitään tänä syksynä. Taskuuni nappaan ohimennen muutaman herkkupalan, mutta yhden yhtä mehupulloa ei ole keitetty, eikä hilloa hillottu. Mutta en minä siitä stressiä ota, katselen vain ikkunasta ja ajattelen, että ensi vuonna sitten paremmalla ajalla ja energialla!Taidan kaivaa esiin muutaman katsomattoman leffan ja lukea sitä sun tätä, näiden saikkupäivien aikana, kun muutan sohvalle troppeineni lepäämään. Onneksi aurinko paistaa, vaikka viiltävä tuuli ulkona riepookin.
Aurinkoista saikkua kaikille sairastaville!2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kannattaa kyllä sairastaa kaikessa rauhassa syyslentsu pois, tuntuu olevan jälkitauteja tarjolla ihan joka lähtöön ja muutenkin pitkittyy toipuminen kun ei malta höllätä... meillä kossilla antibiootit menossa keuhkoputken -ja korvatulehdukseen, eikä vieläkään näytä asettuvan :/ Nooh, jospa kohta tulisi ne pakkaset ja tappaisi edes osan viruksista. Maltahan parantua! :)
t.Anu

Thilda kirjoitti...

Anu; Huomasin kommenttisi vasta nyt! Näyttäis siltä että olen lähes melkein terve jo. Töissäkin jo pari päivää ihan pirteenä. Vähän niistämistä tosin vielä... Toivon teillekin pöpöjen poistumista aivan oitis! Pakkanen sais tosiaan munkin puolesta tulla vaik heti huomenna.