.

.

7.11.2014

Valoa


Oman odotetun valonsa päivään tuo lumivaippa, joka eilen illalla alkoi tipahdella maahan. Tiedän kyllä, että lumi sulaa ennenkuin selkänsä kääntää, mutta nautin tästä pienestä hetkestä täysin siemauksin!

Tänään vietän vapaapäivää, jonka aion käyttää sekä huviin että hyötyyn. Työkaverit kyselivät, että mitä aion tehdä; siivota! No, tosin vain pölyjen pyyhintää on tiedossa (koskahan se on tehty viimeksi? Kaksi kuukautta sitten?) ja horjuva pino silitettävää. Pinossa on muunmuassa yksi viimevuotinen joululiina, joten kai on jo aika huiskia se pino pois silmistä.

Se huvi taas on elokuvan katselua; palkitsen itseni työkaverin lainaamalla hyväksi kehutulla elokuvalla sitten muutaman tunnin kuluttua. Elokuvan nimi on Viattomuuden aika ja kyseessä on 1870-luvun kolmiodraama. Jesh, uppoaa minuun!

Seikkailullista viikonloppua kaikille!!Ylemmän kuvan lyhty on Tallinnan vanhasta kaupungista, kynttilä taas Olde Hansa-ravintolasta samoilla kulmilla. Olde Hansa on lempikohteeni, jossa saa hyvää ruokaa ja tunnelma on keskiaikainen!


Ei kommentteja: