.

.

11.12.2014

Joulukortit ja Samuli E.


Viime vuonna laitoin postin tuomat joulukortit vanhaan kellokorttitelineeseen. Hiukan telinettä piti tuunata koska muuten kortit olisivat hulahtaneet jonnekin syvälle telineen syövereihin. Vääntelin siis rautalangasta stopparit jokaiseen koloseen. 

Nyt on aika kirjoittaa ja lähettää joulukortit. Vielä eilen matkalta ostin muutamia joulukortteja; osan keräystarkoituksiin ja osan lähetettäväksi. Joulupakettien lähettämisen aika on myös aivan käsillä, jos haluaa olla varma paketin perillemenosta hyvissä ajoin ennen joulua.
Eilen jonotin kaikkine matkapakaaseineni myös kirkkoon, käymättä välillä kotona ollenkaan. Lähes tuntia ennen Samuli Edelmanin konserttia oli Tampereen Tuomiokirkon ovilla aika muhkeat jonot! Kirkko tuli täyteen ja valot sammutettiin (muutamia alttarin lähettyvillä palavia tunnelmavaloja lukuunottamatta) ja odotettu konsertti alkoi. Istuin lehterillä, paikassa josta näki kurkkimatta suoraan esiintyjiin.

Pidän paljon Samulista ja hänen virsistään ja joululauluistaan, mutta eilen taisin olla vähän matkasta väsynyt, sillä tuntui, että volyymi oli aivan liian kovalla suurimman osan aikaa. Tuollaisessa mahtavassa vanhassa kirkossa akustiikka on hyvä, kuiskauskin kuuluu, mutta rock-konsertin volyymi on jo liikaa. Kaipasin korvatulppia, sillä olo oli mukavuusalueen ulkopuolella lähes koko ajan. Harmi että en kokenut samaa fiilistä kuin viime vuonna!
Ei kommentteja: