.

.

11.1.2015

Turvallista ajomatkaa!


Tässä pitkillä automatkoilla, etenkin näillä säillä, toivoo aina ettei mitään sattuisi. Niin varmaan on seuraavan mainoksenkin suunnittelija ajatellut - vaikka ensimmäinen mielleyhtymä ainakin minulla oli, että missä grillissä tuo vauva tuolla autossa oikein on?


Mutta silti; laittaisitko vauvasi tuollaiseen härveliin, etenkin kun siihen aikaan (mainos taitaa olla 20-luvulta) ei tiedetty mitään turvavöistä? Voin kuvitella miten tuolta singahtaa kaaressa ulos, jos pahasti käy. Onhan tuo toki modernia ja kätevää, että äiti ei enää jumitu kotiin vauvan kanssa, mutta silti...2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uuh, äkkiseltään näyttää aika kamalalta .... :o Onneksi on menty tuosta kehityksessä eteenpäin! Toki tuohon aikaan ei autojen vauhditkaan, eikä automäärät, olleet päätähuimaavia mutta kuitenkin...

t.Anu

Thilda kirjoitti...

Anu; Aika tragikoominen vempele! Mutta olihan autojen vauhdit vähän pienempiä ja liikennettä oli vähemmän, tosin isossa kaupungissa oli kyllä jo aika kuhinaa jenkkilässä. Ei ollut nopeusrajoituksia eikä mitään muitakaan sääntöjä, niin että mentiin aika hurjapäinä vauhdin hurmasta nauttien. Ja tiellä saattoi keekoilla vaikka lehmä (ei ehkä isossa kaupugissa) mutta että tuo liikennekulttuuri oli ihan toisesta galaksista kuin mitä me ollaan totuttu. Hurjaa siis.