.

.

22.12.2015

Paketointia ja muuta sinkoilua...


Paketointi on luovinta mitä jouluun liittyy, sillä en tee kortteja juurikaan itse. On mukava suunnitella millaisia papereita tänä vuonna käyttäisin ja millaisia nauhoja paketteihin kieputtaisin. Yleensä käytän viime vuodelta tarkasti säilöttyjä papereita uudelleen, tai sitten jo perinteeksi muodostunutta sanomalehtipaperia. Miksei kangaskin kävisi...hmmm. Teippiä yritän vältellä, koska se pilaa paperit ja siinä on ongelmajätettä eli muovia ja koska ilmankin pärjää.

Tuo metallinen Tintti-figuuri kahdeksannessa kuvassa on yksi lempparikoristeistani. Siinä taitaa viehättää yksinkertaisesti lapsuuden sarjakuvafiilisten mieleen palaaminen, vaikka onhan se kauniskin. Yhtä lailla innostun Disney-hahmoista koristeissa. Jos jossain olisi Muumilaakson tyypit-koristeita, Viisikko-koristeita, Tarzan-koristeita, Vihervaaran Anna-koristeita, Tiina ja Juha-koristeita, Rosvo Rudolf-koristeita, Matti ja Miisu-koristeita, Tohtori Sykerö-koristeita, Pieni talo preerialla-koristeita, innostuisin takuulla niistäkin. 

Mulle vois syöttää mitä vaan joka linkittää joulun ja lapsuuden hyvät hetket. Mitenkähän olis salapoliisi-joulukoristeet tai intiaani-joulukoristeet tai Noidan käsikirja-joulukoristeet....? Tässä olis jollekulle saumaa väsätä koristetta jos toistakin! Kauniita, laadukkaita ja vitsikkäitä, mutta ei muovisia. Jee, Mahtavaa! Näen mielikuvissani jo vaikka mitä...!


Ei kommentteja: