.

.

13.12.2014

Valkea maa


Viime yönä saimme valkean maan...
Ei ulkona vielä ihan tältä näytä, mutta optimistisesti ajatellen ei kauvan tarvitse varmasti odotella, kun maa jo peittyy puolimetriseen nietokseen!3 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Ihania kuvia. Mutta hieman epäilen lumen hintaa. En pidä pimeydestä. Soitin juuri Porvoon energiaan, taloudet ovat olleet 11 tuntia ilman sähköä, joten jonon jatkoksi vain. Kakku on uunissa, mutta ei valmistu. Pitäisi iloita, että ehdin tehdä sen. WC ei toimi. Että mieluummin ottaisin mustan joulun. Jos saisin valita.

Anonyymi kirjoitti...

Voi teitä onnellisia!! Meille ei Seijamyrsky yltänyt eikä tullut lunta... Mutta edelleen elän toivossa, että sitä tulee jouluksi, edes vähän... :) Ja joulun jälkeen voisi tulla edes metri niin tuntuisi oikealta talvelta!
Vähälumisuudesta huolimatta tunnelmallista joulunaikaa teille!
t.Anu

Thilda kirjoitti...

Ulla; Ohoh! En toki halua mitään katastrofaalisia olosuhteita kenellekään, mutta tämä musta joulukuu on niin vierasta siihen verrattuna mitä olen lapsena ja nuorena elänyt.

Anu; Noh, ehkä liioittelin hiukan... täällä on nimittäin kauhean punnerruksen jälkeen noin 1-2cm lunta, joka todennäköisesti sulaa huomenna pois. Käytiin Helsingissä eilen ja todettiin että esim Riihimäellä on ainakin 5 cm lunta ja puut todella kauniina lumen alla! On se niin väärin...
Kiitos, teille samoin!! :)