.

.

18.4.2024

Ihan huippu lääkärikokemus!!

 

Kannatti valittaa huonosta lääkärikokemuksesta, sillä sain saman tien uuden ajan (näillä käynneillä siis väliä kolme viikkoa, kun yleensä kolme kuukautta) ja nyt lääkäri oli oikeasti perehtynyt jo ennakolta minuun ja koko tapahtumasarjaan. Ihan aluksi kerroinkin miksi olen siellä näin nopeasti ja hän opasti minua antamaan palautteen sairaalan palautekyselyyn, jotta pomotkin näkee mitä on tapahtunut. Näin se menee hyvässä sairaanhoidossa, arvauskeksuksissa on sitten usein toinen juttu.


Tämä lääkäri todella kuunteli intensiivisesti, selitti kaiken erittäin hyvin ja ymmärrettävästi, kuunteli uudet huoleni ja teki myös tutkimuksia. Tämä lääkäri oli myös ihan kartalla mun kädestä ja sanoi, että sä et voi mennä töihin tuolla kädellä, niin kauan kuin se on kipeä! Että se vaatii lääkkeitä (joita olenkin ihan oikein ottanut, tosin vielä buranan lisäksi pitäis syödä vaikka baratabsia, koska ne vaikuttaa hiukan eri tavoin) ja täydellistä lepoa niin kauan kunnes tervehtyy. Tai ainakin kauemmin kuin tämän kaksi viikkoa, jonka nyt olen lääkkeitä syönyt. Jos se ei auta, niin sitten pitää ajatella työn vaihtoa. (Olenkin koettanut visioida, että mitä työtä voi tehdä ilman oikeaa kättä… puhelimyyjän hommia??)

Joka tapauksessa nyt jäi sellainen tunne, että tulin kunnolla kuulluksi ja sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Lääkärillä oli myös aikaa ja huumorintajua, vaikka itselläni oli vähän sellainen olo, että anteeksi kun tässä nyt vielä häiritsen. Sanoin hänelle ihan suoraan, että sinä olet kyllä tosi hyvä lääkäri, kiitos! Ja mietin itsekseni, että jos kaikki maailman lääkärit olis tällaisia, niin wau.


12 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Ihanaa että lääkäri kuunteli ja oli perillä kaikesta, oikea helmi osui kohdalle ^_^

Thilda kirjoitti...

Jenni; Todella! Olin niin iloinen tästä! 🥰

Anni kirjoitti...

Jestas ! Olipa hyvä kokemus. Voin hyvin kuvitella helpotuksen tunteen kun tulee kuulluksi ja asiat järjestyvät. Olen niin hyvilläni sinun puolesta. Aurinko paistaa!

Thilda kirjoitti...

Anni; Kiitos!! 😊 Loistavasti sanottu ’aurinko paistaa’! Siltä se todella tuntuu! 🥰🌞🌞🌞

marikan polut kirjoitti...

ihana kokemus, lääkärille täydet pisteet kohtaamisesta!

Birgitta kirjoitti...

Hienoa. Olen todella iloinen puolestasi, kuunteleva lääkäri on tärkeintä silloin, kun lääkärin luokse pitää mennä. Hyvä että rohkenit vaihtaa lääkäriä :)

Thilda kirjoitti...

Marikan polut; Kyllä, todellakin!! 😃

Thilda kirjoitti...

Birgitta; Ihanaa, kiitos! 🥰 Kyllä, se on!

Anonyymi kirjoitti...

Huippua että nyt osui kunnon lääkäri!! Tsemppiä sen käden kanssa 💪🏻
-Anu

Thilda kirjoitti...

Anu; Kiitos!! 🥰 Oli paras lääkäri ikinä! 😃 Ostin eilen kunnollisen tuen käteen ja lääkkeitä menee kolmasti päivässä… kyllä se siitä varmasti!

Mannaryyni kirjoitti...

Tätä oli ihan mahtavaa lukea. Olen iloinen puolestasi 🥰

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Ihana kuulla! 🥰🥰❤️ Kiitos!