.

.

27.4.2024

Kosmetiikka (taas) lopussa

 

…joten EccoVerdeltä tilaamaan vaan!


Tällä kertaa jätin hiusmuotoilutuotteet (heh heh) tietysti pois, mutta keskityin uhkaavasti loppuviin dödöihin ja hammastahnoihin. Dödöjä valitsin kolme ja kaupanpäällisiksi sain vielä yhden ilmaistuotteen. Greenaturalin ’mirha ja santelipuusuihke’ on helppo ja ihan pitävä. Minähän olen siis superhikoilija, joten parhaita tämmösille hikitursuille on kuitenkin nuo voidemaiset dödöt, joissa ei ole alumiinisuoloja (joita olen pääosin vältellyt), kuten Schmidt’s ’Bergamot & Lime’, oOlution ’Sitrus’ ja Ben & Anna ’Persian lime’. Suihkedödössä on se hyvä puoli, että se ei takerru vaatteisiin ja se on helppo pestä pois, joskaan se ei ole superpitävä. Voidedödöt taas pitää, mutta niistä jää vaatteeseen jäämiä (ei kuitenkaan minkäänlaisia pysyviä tahroja) ja ne on jynssättävä kunnolla kainaloistakin pois.


Hammastahnoista tuli tilattua Georganics ’Orange’, Ben & Anna ’Strawberry’, Fair Scuared ’Coconut’, jotka on purkissa olevia voidemaisia tahnoja, jotka maistuu hyvältä, on tehokkaita ja helvetin riittoisia ja siten suhteellisen halpoja. Ilmaisnäytteeksi sain Officina Naturae ’Menta mint’ -geelitahnan, joka ei ole mun mielestä maksamisen väärti. Täytyy ensi kerralla ehkä jättää nämä ilmaisnäytteet pois.

Sitten mukana on vielä Organic Shopin ’Banana & Jasmine’-shampoo ja Sisi and Joen korjaava hoitoaine, Organic Shopin ’Ylang-Ylang&Neroli’- vartalovoidemousse, Whamisan ’Organic Flowers’ -ravitseva kasvovoide, joka on kyllä naurettavan minikokoisessa purkissa ja siksi myös sikakallis (5g 9,39€!). Mutta katsotaan mitä mieltä siitä olen ja jatkanko merkkiin tutustumista jatkossa. 

Yllätysnäytteenä (ilmaisena siis) sain pikkuriikkisen mystisen purkin, jossa pienen investigeeraamisen jälkeen luulen olevan kasvovoidetta. En ole mikään alennuksien ja ilmaisasioiden perässä juoksija, elikkä en ikinä osta mitään vain siksi ’kun se oli niin halpa’, joten vähän kiikun kaakun suhtaudun näihin näytteisiin kyllä. Jos ne ei ole tuotteita, joita oikeasti haluan, niin miksi kuluttaa niihin käytettyjä materiaaleja ja jonkun pakkaajan vaivoja lisäämällä ne tilaukseen? Ihmettelen vaan. Lopuksi paketista löytyy vielä pari kosteuspyyhepakkausta La Saponaria 20kpl ’Calendula & Camomilla’ ja I Provenzali 64kpl. Lähinnä vauvoille tarkoitettuja, joten sopii herkälle aikuisenkin iholle ihan takuulla.



3 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Arkisin | jenni kirjoitti...

Ai että, siellä olisi Benecosin huulipunia, niistä tykkään! <3

Thilda kirjoitti...

Jenni; Jes, Benecosta on mullakin ja tykkään. 😊