.

.

18.5.2014

Mekkokesä


Jo talvella päätin, että tästä kesästä tulee mekkokesä! 
Eilen menin vaatekaapille ottamaan esiin jonkun ihanan mekon. Voin kertoa, että trikoinen melko vartalonmyötäinen mekko ei ollut aivan nappi valinta! Laitoin sen takaisin kaappiin itsekseni aika hämmentyneessä mielentilassa. Seuraavaksi ajattelin ottaa erisävyisistä vihreistä froteekankaista ommellun pitkän mekon esiin. (Sekin on aika kapeaa mallia...) Yläkautta en onnistunut ujuttautumaan mekkoon, mutta alakautta kuitankin pääsin siihen kiemurtelemaan, todetakseni, että mekon vetoketjua ei saa kiinni. Sitä paitsi (voitte ehkä kuvitella tuntemukseni kun) peiliin katsoessani näytin selvästi Shrekin vaimolta... paksulta ja vihreältä. Kaiken kukkuraksi juutuin mekon sisälle joksikin aikaa! Kun vihdoin sain rimpuiltuani itseni siitä irti, valitsin turvallisen koon 42; vintage-kotitakin joka on jäykkää paksua puuvillaa, psykedeeliskuvioinen ja mikä parasta väriltään musta-harmaa-vaaleanpuna-turkoosi. 
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mars kauppaan tai kirpputorille tekemään mekko löytöjä. On tärkeää omistaa sopivan kokoisia vaatteita joissa viihtyy, tuntee itsenä naiselliseksi ja hyvännäköiseksi. Ainahan niitä "isoja" vaatteita voi kaventaa sitten jos tarve vaatii. Itse kyllästyin siihen, että vaatekaapista löytyy vain vaatteita joihin en mahdu. Vein lähes kaikki (muutamaa lempi vaatetta lukuunottamatta) kirpputorille tai kierrätyskeskukseen. Ja olen pikkuhiljaa ostanut tilalle uusia oikean kokoisia vaateita. Miten ihanaa kun kaapista löytyy sopivia vaatteita. Vaikkakin sitten niinkuin minulla kokoa 42 ja 44.
-Paula-

Thilda kirjoitti...

Paula; Voi kiitos, tämä kommentti lämmitti! :) Juu, jos peiliä ei osu näköpiiriin niin tunnen oloni ihan hyväksi ja naiselliseksi. Mutta jos peili osuu tielle niin käsitys romahtaa. Mutta mulla on kyllä tosiaan monen kokosta vaatetta ihan senkin takia kun tykkään ostaa varastoon (jos halvalla saa) vintagea vaikka koko olisi iso tai pieni.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.misswindyshop.com eksyin tuolle netti sivulle. Ja ajattelin, että saattaisin pitää kaupan tyylistä. Vaikka ainakin minusta näytti, että ovat aika arvokkaita.
-Paula-

Thilda kirjoitti...

Paula; Wau, olipa hienoja! Aivan saletisti tilaan jotain... en huomannut muuten tätä kommenttiasi aikaisemmin!