.

.

14.5.2014

Paitsi minä


Kaikki käyttää deodoranttia, paitsi minä. 
On pärjättävä hetkisen ilman, koska allergisoiduin viime syksynä jostain syystä eräälle deodorantille. Kohtaus meni kyllä aika pian ohi, mutta ihottuma levisi kaulaan ja kyynärtaipeisiin, joissa se kutisi yllättävän kauan. Samoihin aikoihin olin töissä tekemisissä kemikaalien (tai oikeastaan niiden jäämien) kanssa, josta syystä luulinkin ensin, että olin allerginen myrkyllisille kemikaaleille. Nyt deodorantti (eri kuin syksyllä) on kuitenkin aktivoinut allergian uudelleen. Tällä hetkellä pelkään, että jonain päivänä en voi enää käyttää hajuvesiä!! Mikä kauhukuva! 

Käytän hajuvettä joka ikinen päivä, vaikka olisin rikkinäisissä maastovaatteissa konttaamassa kurassa äijäporukan kanssa. En välitä tippaakaan siitä mitä äijät ajattelevat (varmaan että hullu eukko!), sillä tämä parfyymipahe on todella tiukassa. 
Eijei, en voi allergisoitua hajuvesille!
Olen juuri löytänyt kokonaisen uuden universumin netistä;
useita ihania parfyymikauppoja, joiden valikoima maksaa houkuttelevan vähän...
Älkää ottako tätä pois minulta!
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

En tiedä, millaisia deodorantteja olet käyttänyt, mutta itse en voi oikein käyttää deodorantteja, joissa on alkoholia. Alkoholia sisältävät deodorantit saavat kainaloiden ihon ärsyyntymään. Antiperspirantteja sisältäviä deodorantteja pystyn käyttämään.

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; En ole kymmeneen vuoteen käyttänyt antiperspirantteja niissä olevan alumiinin vuoksi. Osassa käyttämistäni deodoranteista on alkoholia, osassa ei. Esimerkiksi taidan nyt vipata roskiin pari purkkia: Naturpflegen Speick Natural-deo stickin ja Born to bion Sensation Zen- roll onin. Yleensä ostan dödöni ekokaupoista tai matkoilla esim Saksassa tavallisesta kaupasta vastaavia ekomerkkejä.