.

.

11.12.2012

Akkareita ja keittiöhyörinääTänään oisin aikeissa leipoa; kahta piparitaikinaa, torttuja, hedelmäkakkua ja keitellä vielä sinappia lopuksi. Samalla pitäis joulukorttilistaa päivittää, käydä kaupassa ja siivota yläkertaa näin alustavasti. Jossain välissä varaan ajan ihan vaan sohvalla istuskeluun ja joululehtien selailuun. (Niitä kun on vuosien mittaan kertynyt 40 kpl, pitää selailu aloittaa hyvissä ajoin ideoiden nappaamiseksi.)


Päivä alkoi Aku Ankkojen lajittelulla. Juu, kyllä näin on! Ollaan nimittäin rohmuttu jostain sopivia hyllyjä lehdille. Toiseen tulee miehen harrastelehtiä, toiseen mun Akuja. (Sainpa muutaman pinon pois lattialta pyörimästä.) Mun tavoitteena on kerätä Akuja koko 70-luku ja 60-luku. Noh, 50-lukukin on haave, vaikkakin ehkä epärealistinen. Tässä vaiheessa 70-luku on aika hyvässä mallissa ja 60-lukuakin on jo jonkin verran. Jos jollakulla pyörii nurkissa vanhoja akkareita niin vinkatkaa! Oon kiinnostunu ostamaan puuttuvia.

Koskahan sais sisustuslehdet, ammattilehdet, sukututkimuslehdet ja käsityölehdet jotenkin järkevästi esille...


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! En tiedä, miten varastoit lehtesi, mutta annan yhden hyvän vinkin. Olen ostanut Ikeasta lehdille kaksi vaneerista lehtikoteloa. Ne ovat osoittautuneet tosi hyviksi. Joskus minulla oli sellaisia pahvisia koteloita ja ne eivät pysyneet millään koossa. Nämä kotelot ovat kaupassa "naturellit" eli puunväriset, mutta ne voi itse maalata tai koristella sellaiseksi miksi haluaa. Omani laitoin isäni petsaamaan punertavanruskeaksi.

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Kiitti vinkistä! Mulla on yksi vanerinen isohko laatikko, johon oon kaavaillu lehtiä,(pyörät vaan alle) mutta tuo kuulostaa hyvältä lisältä. (näen jo sieluni silmin ne päällystettynä vanhoilla sanomalehdillä tai aikakauslehdillä...)

Anonyymi kirjoitti...

Lisään vielä, että noissa vaneerisissa lehtikoteloissa lehdet pysyvät hyvin pystyssä ja niitä voi ottaa mukavasti välillä lueskeltavaksi, kun kotelo on esim. kirjahyllyssä. Itselläni näissä koteloissa on Taito lehteä ja Glorian Antiikkia.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä hävitin muutossa paljon lehtiä, myös sisustuslehtiä, mutta parhaat jätin. Ja leikkasin kauneimmat kodit talteen. Mies taas säästi ne Aku Ankat.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on kakku paistettu, kinkku tilattu, joulukortit lähetetty.
Lehtiä varten saimme viime vuonna pojan työpaikan
hylkäämiä puisia lokerikkohyllyjä.

Joulua odottaessa on vielä yhdet synttärit edessä!

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Juu, niin ajattelinkin. Käteviä varmasti.

Kirjailijatar; Minäkin hävitin jonkin verran sisustuslehtiä muutossa. Vein ne työpaikan kahvihuoneeseen ja myöhemmin kaduin ja toin osan takaisin. Sakeeta!

Anonyymi; No jopas! Hyvällä mallilla. Työpaikat on hyviä kohteita dyykata kotiinsa kaikenlaista hyödyllistä ja hassua.