.

.

30.9.2024

Lapset lasisuunnittelijoina ja muuta Nuutajärveä

 

Jokunen viikko sitten kävimme Nuutajärvellä kurkkimassa vähän lasikylän uusia tuulia. Tämä on myös sellainen kohde, jossa haluaisin notkua joka kesä ihan pitkän kaavan kautta. Tällä kertaa erityisesti ilahdutti lasten suunnittelemista luonnoksista toteutetut lasityöt! (Kuvat niistä alimpana.)




















2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Nuutajärvi on kiva ja aina vaan monipuolisemmaksi muuttuu.

Tykkäsin tosi paljon siitä Oiva Toikan lintukodosta, vaikken mikään suuri lasilintujen ystävä olekaan. Se oli mun mielestä tosi kivasti rakennettu kokonaisuus, missä oli myös hauskoja ja yllättäviä teoksia (plus ihan liikaa ihmisiä, koska kävin heti silloin kun avattiin).

Tykkään myös aina katsastaa ne opiskelijoiden harjoitustyöt, joita on myynnissä halvalla. Oon tehnyt sieltä kympillä hienoja löytöjä, jotka vois jonkun kuuluisan suunnittelijan /tekijän töinä hyvinkin maksaa kymmeniä kertoja enemmän.

Jos olisin rikas, ostaisin rahoillani mieleistäni taidelasia. Omaa silmää miellyttävien esineiden katselu on jotenkin maadoittavaa.

Hauskoja suunnitelmia lapsilta ja erittäin taitavaa toteutusta!

Thilda kirjoitti...

Annukka; Wau, ihana kuulla, että tykkäät kans lasitaiteesta! Me skipattiin se Toikan lintukoto pääsymaksun takia. Yleensä en anna pääsymaksujen haitata, mutta nyt en ollu varautunut ollenkaan pääsymaksuihin. Jotkut Toikan linnut on ihania. Mun suosikki taitaa olla punatulkku.
Opiskelijoiden työt kiinnostaa hyvin paljon myös mua! Me ostettiin lasikurpitsat (olisin halunnu niitä ainakin kymmenen, mutta koska tavaraa on liikaa, tyydyin yhteen) ja kateltiin muitakin töitä kiinnostuneena.
Sama juttu; jos olisin rikas, ostaisin paljon lasia!