.

.

28.8.2024

Helkanhelmessä jälleen

 

Koska ensimmäinen käynti Helkanhelmessä oli niin mukava, päätin mennä sinne uudelleen jo nyt! Tuossa suloisessa vanhassa talossa on tosi hyvä henki. Siellä on rauhallista ja etenkin BrainRelief-hoidossa tosiaan meinaa nukahtaa. Kuten viimeksikin, kävin ihan unen rajoilla taas. Taisin siis kuorsata puoli sekuntia! Enkä kuulemma ole ainut.


Menin siis samaan Brain Relief-hoitoon kuin viimeksikin, mutta tällä kertaa pidennetysti ja siihen vielä päälle vähän äänimaljoja, joita en ollut koskaan kokenut, mutta uteliaisuutta niitä kohtaan olen tuntenut jo jokusen vuoden. Äänimaljat tuntui vaimeammilta kuin olin kuvitellut ja - johtuen ehkä mun jatkuvasta kovasta tinnituksesta - en alkuun edes tajunnut, että toi ääni on nyt äänimaljaa… kun lähellä on keskiaikainen kivikirkko ja ääni muistutti vaimeita kirkonkelloja, niin alkuun ajattelin, että ahaa, kirkonkellot kumisee. Pöljä minä! Kun pääsin kartalle tilanteesta, niin ne tuntui jänniltä. Ei yhtään epämiellyttäviltä! Ja jopa mun käsi oli paremmassa kunnossa muutaman päivän. En kyllä osaa sanoa mistä se sitten johtui, magneettikuvauksestako, äänimaljoista vai jostain muusta. (En ole kuullut, että magneettikuvaus parantaisi ketään, mutta se tuntui jollain lailla oudosti kädessä ja oli edeltävänä päivänä kuin tuo BR-hoito.)


Tällä kertaa hoitoon kuului korttien nostaminen. Sain valita sängylle levitetystä korttipakasta yhdestä kolmeen korttia intuitiolla. En siis lukenut niitä, vaan katsoin pelkästään kuvat. Yllä olevat kortit tuli siis ensin. Hassua, mutta nämä kortit on aika vahvasti sitä, mitä olen usein ja etenkin enenevässä määrin nykyään. ’Hyvän tekeminen - Teen hyvää itselleni ja muille’, ’Voimavarojen vaaliminen - Teen asioita, jotka tuovat minulle iloa ja voimaa’ ja ’Unelmoiminen - Luon mielessäni unelmani todeksi.’ Meillä oli hyvät keskustelut näistä Sannan kanssa.


Hoidon jälkeen nostin kolme tulevaisuus-korttia. Niissä lukee ’Hallinnasta luopuminen - Sallin asioiden tapahtua yllättävilläkin tavoilla’, ’Vahvuuksien tunnistaminen - Minulla on ainutlaatuisia kykyjä’ ja ’Oman potentiaalin hyödyntäminen - Voin ylittää rajani ja kasvaa’. Näitä oli ehkä vähän vaikeampi hahmottaa, mutta näiden pohtiminen toi kyllä ajatuksia ja jäin miettimään osaanko näitä vai onko tässä kehitettävää. Hyviä pointteja tosiaan!


Kyseessä oli siis Hyvän mielen kortit, joita saa esim täältä. Erilaisia kortteja on hurjat määrät saatavilla nykyään. Näitä voi käyttää inspiroitumiseen, mielen selkeyttämiseen, asioiden pohdintaan jne. Ja minusta ne on tosi kauniit! Aamuisin voi nostaa vaikka päivän teema-kortin. Taikka viikon alussa viikko-kortin.


Tranquillity-tuoksu muuten kamppasi mut tuolla käynnillä. Sitä oli Helkanhelmessä huonetuoksuna ja hoidossa sitä tuoksuteltiin pariinkin kertaan vaivihkaa nenän edessä. Koin sen niin hyvänä tuoksuna, että ostin mukaani kuivaöljyversion tuosta tuoksusta. Nyt voin kotonakin hipsutella tuoksua milloin haluan! Oli taas hyvä kokemus ja edelleen suosittelen paikkaa kaikille vähänkin kiinnostuneille. (Eikä tämä ole kaupallisen yhteistyön maksettu kehu - minä kun en oikein niistä pidä yleensäkään.)


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan taas!
Olipa ihana nähdä sinut uudestaan. Äänimaljoja ei tosiaan kannata soittaa aluksi kovin kovaa, kehon on hyvä antaa virittyä niihin😌. Sinulla oli tosiaan aktiivinen päivä takana. Ihana, että sain olla mukana levollisessa kokemuksessa🙏.
Valoisin terveisin Sanna

Thilda kirjoitti...

Sanna; Moikka, kiva kun kommentoit! 😊 No oli kyllä mukava taas nähdä ja jutella! Kiinnostavia kaikki uudet menetelmät. Mä uteliaana kokeilen kyllä monenlaisia hoitoja. Äänimaljat olikin hyvä kokeilla siellä Helkanhelmessä, koska niitä käsittääkseni on jos jonkinlaisissa tilaisuuksissa… ei ehkä ihan jees.
Kaunista syyskuun vastaanottoa sinulle! 🥰

Anonyymi kirjoitti...

Äänimaljat on tosiaan vähän sellainen villi länsi nykyään... Peter Hess -metodilla niitä on onneksi turvallista käyttää ja soittaa.
Tranquillity Pro sleep treatment voisi muuten olla mieluisa sulle myös, kun tykkäät siitä tuoksusta😌.. ja muutenkin 🤗

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; No niin taitaa olla…! Ite kokeilisin vain luotettavantuntuisessa ympäristössä, en esim jossain bileissä.
Ahaa, no vois olla! Kiitti vinkistä! 😃

Anonyymi kirjoitti...

Oli kyllä kiva jutella☺️. Syyskuu onkin lähtenyt liikkeelle tavanomaista lämpimämmin tunnelmiin☀️☀️☀️. Tästä on kiva kulkea kohti syksyä ☺️

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Ihanaa kun syksy on valoisa ja värikäs! 🍁🍂🌞 Nähdään taas!

Anonyymi kirjoitti...

🍁🧡🍁

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tämä syyskuu ollut upea ainakin tähän asti ☀️☀️☀️🍁☺️. Tykkään kesästä, mutta syksyssä on myös oma viehätyksensä. Väriloisto on usein omaa luokkaansa ja toisaalta on kiva kääriytyä viltin alle lämpimään☺️

Thilda kirjoitti...

Aanonyymi; On, ihan ennennäkemätön lämmin syyskuu! 😃