.

.

4.8.2024

Laukkuja, osa 64

 

Ja tässä tulee viimeinen laukku, järkyttävän pitkässä laukku-sarjassa! Pakko myöntää, että itse olen hämmentynein tästä määrästä. No, mutta näillä mennään.

Tämä laukku on uusin hankinta, jonka ostin Helsingin Redistä second hand-kaupasta tänä keväänä. Laukku tuli sillä hetkellä todelliseen tarpeeseen! Laukun merkki on GlobeHope, materiaali nahkaa, metallia ja kangasta.


Pähkäilin laukun väriä liikkeessä jonkin aikaa (tämä oli siis käyttämätön ja näitä oli liikkeessä aika kokoelma eri väreissä) ja päädyin tummanpunaiseen. Laukun koko on iso ja siihen tablettinikin sujahtaa helposti kaiken muun kaman sekaan.


Avausmekanismi on helppo, koska olkalaukku usein avataan yhdellä kädellä. Hihna on myös pituudeltaan käytännöllinen ja kestävän oloinen. Laukku on muuten tarkoitettu tällä tavalla kaksin kerroin, sillä metallinen merkki on ikään kuin ”nurin päin” jos laukkua pitää yksinkerroin.


Takana laukussa on yksi tilava tasku, mutta sisällä ei ole lainkaan taskuja. Ehkä kaipaisin sisälle yhtä taskua, jos oikein viilataan. Joka tapauksessa tämä on ollut jo pari kolme kertaa käytössä ja olen tykästynyt tähän laukkuun kovasti!


2 kommenttia:

Mannaryyni kirjoitti...

Tämä on hieno. Tykkään jokaisella vilkaisulla enemmän. Kiva tuo läppä tuossa edessä. Värikin on mainio 😍

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Kiitos! Väri on kyllä varmaan mun kakkossuosikki, sillä eniten on mustia laukkuja ja toiseksi eniten punaisia. 😄