.

.

23.9.2024

Matkalla Pykeijaan

 

Lähdettiin sitten perjantai-iltana ajeleen kohti pohojosta. Ja kyllä siinä tosiaan huomaa, miten tajuttoman pitkä maa Suomi on! Kestää ikuisuuden ajaa, että pääsee pelkästään lappiin, saati sitten Norjaan! No ekat kolme päivää oli tosi aurinkoista ja kaunista!! Sadetta tuli vain hetkittäin pieninä kuuroina. Eka yö oltiin vähän Evijärven alapuolella, sitten toinen yö oltiin Ylläsjärven lähellä ja kolmas nyt Norjan puolella lähellä Tanaa. Kemin Prismasta haettiin sushia, Sirkassa käytiin Raekallion galleriassa ja Lemmenjoella syötiin Ahkuntuvalla maittava kotiruokalounas! Ruskaa on yllättäen täällä pohjosessa enemmän kuin tuossa välillä, jossa puut oli paikoin jo kaljuja. Tällä hetkellä ajellaan kohti ’suomalaiskylää’ Pykeijaa ja matkakuvaus jatkuu sieltä huomenna.

Reijo Raekallio
 
















4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Vau! Ihania kuvia. <3 Elämyksekästä ja nautinnollista matkan jatkoa! Näyttääpä pohjoisessa jo syksyiseltä... Mä en ole koskaan nähnyt Lappia oikein kunnolla ruskan aikaan.

Thilda kirjoitti...

Satu; Kiitos! Täällä on kyllä sanoinkuvaamatonta! 😍 Mä en oo ikinä jääny lappiin, vaan aina on ajettu Norjaan ja sinänsä lappi on vaan kaiken hienon esikartano. 😄

Arkisin | jenni kirjoitti...

Ihanaa reissua teille!

Thilda kirjoitti...

Jenni; Kiitos! 🥰