Kirja nro 10
Miia Saastamoinen,
Luonnollista! Syömisen syvin olemus, sivu 226;
(Keuruu 2012)
Luonnollista! Syömisen syvin olemus, sivu 226;
(Keuruu 2012)
Hedelmäkiisseli
Kuivattuja hedelmiä
(4 aprikoosia, 4 luumua, 3 viikunaa)
3 dl vettä
Huuhtele kuivatut hedelmät ja liota niitä vedessä 4-8 tuntia. Hienonna hedelmät liotusvesineen tasaiseksi soseeksi sauvasekoittimella. Jos kiisseli on liian sakeaa, voit lisätä vielä vettä.
Kiisseli säilyy jääkaapissa 3-4 vuorokautta. Tarjoile kiisseli Cashew- tai mantelikerman kanssa.
Tämä olikin tavattoman helppo ja nopea kiisseli. Maistuu yllättävän paljon luumulta, vaikka ohjeessa on muitakin aineksia. Hedelmien lukumäärää voi tietenkin muutella ja voi valita muitakin hedelmiä. Oivallinen kiisseli perinteisen keitetyn tilalle. Itse söin tätä itsetehdyn kermajogurtin kanssa, johon se sopi oikein hyvin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti