.

.

23.2.2022

Mielessä siintää R-U-O-K-A



Nyt on päätös tehty! Ryhdyn taas käymään ravintoloissa syömässä! Kolmisen vuotta sitten hoksasin, että jos haluaa elämyksiä ruoan suhteen, niin kannattaa vaan panostaa vaikka kerran kuussa ravintolakäyntiin. Maksoi mitä maksoi. No sitten tuli korona kesken kaiken ja käynnit jäi siihen. Eilen tein listan niistä Tampereen ravintoloista, jotka houkuttelee ja joihin aion vakaasti nyt suunnata loppuvuoden aikana. Otan jälkikasvun mukaani ja herkuttelemme oikein olan takaa!






 

3 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Kerrassaan mainio lista täsmäajoituksella Thilda.

Mulle tuli mitta täyteen kotona oloa ja koska ei miehen työn ("epätoivoinen pk-yrittäjä") takia keritä pidemmälle, varasin hotellihuoneen Tampereelta ja kaupungissa asuvien ystävien kanssa mietittiin mihin mentäisiin syömään.

Katselin listaasi ja oli kyllä hauskan erilaisia vaihtoehtoja. Nokkelien nimien ystävänä viehätti erityisesti Tampellan lista.

2H + K:ssa ollaan joskus käyty ja se oli tosi kiva, joskin vähän ahdas paikka, joka silloin tuntui mukavan tunnelmalliselta, mutta nyt voisi vähän naapuripöytien läheisyys ahdistaa, ellei sitten ole karsittu. En ole enää yhtään kärryillä mistään rajoituksista.

Mutta siis kiitos tästä, katsotaan päädytäänkö johonkin näistä. Jos ei tällä kertaa, niin toiste.

Annukka kirjoitti...

Tämähän on toki todella tärkeä ja mielenkiintoinen tieto :D, mutta kerron kuitenkin, että pöytä on kuulemma varattu listallasi mainitusta Roastista.

Menu vaikuttaa just hyvältä, kun itse tykkään syödä kalaa ja mies burgereita.
Kerron sitten mitä tykkäsin (vaikka sekin kuuluu just sarjaan todella mielenkiintoiset asiat :D)

Thilda kirjoitti...

Annukka; Waauuu! Mikä nappi ajoitus! :D Kerro ihmeessä mitä tykkäsitte! Ruoka on yks mun suuria rakkauksia ja tyttäreni kuolematon lause onkin "ruoka on vain niin HYVÄÄ!!" Joskus on oma kokkausinto paussilla ja silloin alan katsella kaiholla erityisen paljon ravintolatarjontaa. Ja koska ne on elämyksiä, eikä niinkään mahan täytettä, niin on otettava koko hoito alkupaloista jälkkäriin asti. Ja rahallisesti mietin sitä, että koska nykyään ostelen tosi harvoin enää mitään ja suuntaus on vielä vähempään, niin jopa työttömänä jää rahaa säästöön ja sen suuntaan mieluiten juuri itseni hemmotteluun, johon kuuluu juurikin hotellit, ruoka, hieroja, kampaaja yms. :)