.

.

30.12.2019

Kuluneen vuoden pääkohtia



Taas on yksi vuosi kulunut yllättävän nopeasti!
On aika luoda pieni katsaus jokaisen menneen kuukauden pääkohtiin.




Tammikuussa kotoilin etenkin ulkona. Vuosi alkoi pienellä pakkasella ja lumitöitä tein melkein joka päivä. Jääkokeiluja tuli harrastettua jääkakkujen, jäämuffinssien, jääkäsien ja jäädytettyjen pitsiliinojen muodossa.

Helmikuussa alkoivat työt ja elämisenrytmi vaihtui taas erilaiseksi. Olo oli fyysisesti hieman kehno ja stressiäkin tuli koettua.

Maaliskuussa opettelin mindfulnessia ja otin rauhallisesti. Opin huomaamaan elämän erilaiset värisävyt taas. Pidin facetaukoa. Suosittelen!

Huhtikuussa innostuin viherkasveista! Päätin aloittaa mieheni kanssa myös hyvien ravintoloitten katsastamisen: ensimmäisenä kokeilussa Näsinneula, joka olikin loistava paikka! Menkää ihmeessä!

Toukokuussa vietin viikon loman lapsuusmaisemissa ja latasin koko kevään akut kuntoon kerralla! Myös puutarhahommat alkoivat hiljalleen.

Kesäkuussa kuokin puutarhassa melkein joka päivä ja nautin portailla istuen aamukahvin kukonlaulun aikaan, ennen töihin lähtöä. Mahtavia hetkiä!

Heinäkuussa tein lyhyitä työviikkoja ja lyhyitä työpäiviä. Vinkkinä kaikille jotka voivat tehdä tunteja talteen: kevättalven pitemmät päivät maistuvat kesän lyhyinä päivinä tosi makeilta! Ihastelin luontoa ihan pienissäkin asioissa: tarkkailin esimerkiksi joka aamu uusia luonnonkukkia tienvarrella bussipysäkiltä töihin kävellessä. Miten en ole niitä ennen huomannut? Ikinä?

Elokuussa vietin "lomaa" eli työsuhde loppui ja elämä siirtyi lähes kokonaan puutarhaan sadonkorjuun merkeissä. Ja sehän tiesi totaalista kiirettä!

Syyskuussa kotoilin, kävin lapsuusmaisemissa ja sairastin vähän. Ja sain tietää uudesta duunista.

Lokakuussa aloitin uuden työn ja levitin siipiäni hiukan uusille suunnille sillä rintamalla. Innostuin itsenäisestä duunista, joka oli myös mukavan ja sopivan haastavaa.

Marraskuussa pääsin enemmän balanssiin terveyteni kanssa, mutta ankeilin vähän pimeää vuodenaikaa. Työmatkat pimeään aikaan ovat nuuduttavia!

Joulukuussa jäin taas "lomalle" ja jouluilin ja kotoilin oikein olan takaa. Hyvissä fiiliksissä ja terveenä! Paljon yhteistä aikaa miehen kanssa ja rauhallista oloa kotosalla - juuri introvertille sopivaa!

Nyt voi sitten luoda katseen vuorostaan eteenpäin ja haudutella tulevan vuoden näkymiä, tavoitteita, toiveita ja lupauksia...



Ei kommentteja: