.

.

31.12.2019

Tulevan vuoden odotuksissa





VUODEN 2020
NÄKYMÄT

Alkupuoleksi vuotta on näkyvissä tiivistä työntekoa. Ja koska pätkätyöläisen työt aina katkaistaan joksikin aikaa ennen uutta pestiä, tulee katko mahtavasti nyt heinäkuulle. Kotinäkymissä on ehkä remppaa ja puutarhan uudistamista varmasti. Tein jo kaavion ja yksityiskohtaiset suunnitelmat hyötypuutarhasta ensi kesän varalle.

ODOTUKSET

Odotan vuodelta sopivassa määrin puuhakkuutta ja rentoa oloa, lomaa ja työntouhua. Odotan fyysistä pienenemistä ja henkistä kasvua. Odottaisin myös, että mindfulness löytyy jälleen ja sen myötä samat ihanat fiilikset vaikkapa luonnon suhteen, kuin kuluneenakin vuonna.

TOIVEET

Toivon, että saan pari pitkäaikaista projektia päätökseen! Toinen liittyy kotiin ja toinen lapsuudenkotiin. Toivon, että saan pysyä terveenä ja läheiseni myös. Toivon, kunnollista kylmää ja lumista talvea, sekä sen vastapainoksi tosi lämmintä kesää. Toivon myös muutamia ihania matkoja, lähelle tai kauas, mutta jonnekin.

LUPAUKSET

Lupauksia olen yleensä vuodenvaihteessa koettanut hieman vältellä, sillä olen huomannut, että alkuinnostuksen jälkeen ne lässähtävät ja unohtuvat. Mutta nyt koetan varovaisesti tehdä joitakin lupauksiakin. Lupaan vähentää somenotkumista, mutta sen sijaan olla taas aktiivinen blogimaailmassa. Tämä on niin kivaa ja visuaalisesti palkitsevaa hyörimistä, jossa ei ole liikaa nykyajan kommervenkkejä! Lupaan olla lepoverisempi monessa asiassa, stressata vähemmän ja harjoittaa mielen voimia hyvällä tavalla. Katsotaan vuoden päästä miten olen onnistunut!

Kaunista tulevaa vuotta jokaiselle!





4 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Lepoverisempi :), mainio ilmaus.
Toivotan hyvää uutta vuotta!

Thilda kirjoitti...

Kiitos, samoin sinulle! Joo, se on hauska ilmaus, jota eräs ystävä käyttää. Mun mielestä tosi hyvä sana kans. :)

Reborn Doll Collector's Dream Come True kirjoitti...

Ihanaa alkanutta vuotta ja iloista 20-lukua, Rakas Ystävä!

Thilda kirjoitti...

<3 Kiitos! Samoin sinulle!!