.

.

3.5.2022

Kenkäkenkäkenkä

 

On aika pistää talvikengät kaappiin ja ottaa kevyemmät jalkineet esille. Näköjään pidän punaisesta, oranssinruskeasta ja vähän mustasta. Kuvan alalaidassa keskellä on oranssit maiharit, jotka ostin 1995. Valtaosa on ostettu käytettynä. Ja koska näitä on jotenkin salakavalasti kertynyt hyvä määrä, en ole hetkeen enää ostanutkaan kenkiä. Kyllä näillä mennään kai aika pitkälle.



4 kommenttia:

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Vau, mikä määrä ihania kenkiä! Kenkiä (kuten ei villasukkiakaan) ei ole koskaan liikaa :) Minun pitää tehdä myös kenkäinventaario. Talvikengät alkavat jo joutaa varastoon.

Thilda kirjoitti...

Tarja; Kiitos!! Mä rakastan kenkiä! Mutta ykkösasiana niissä arvostan mukavuutta ja vasta sen jälkeen ulkonäköä, joka sekin pitää olla kaunis. Mä ehkä pääsin siihen pisteeseen, kun kenkiä oli liikaa… 😄 Tein pari vuotta sitten talvikenkäinventaarion ja luovuin monesta. Ja nyt alkuvuonna tein kesäkenkien inventaarion ja vein Nextiiliin kassillisen sellasia, joissa mun jalat ei voi enää hyvin.

Ja kuule, villasukista ajattelin ihan samoin kuin sinä, vielä reilu vuosi sitten… kunnes sain käyttämättömiä itse kudottuja villasukkia (jotka oli menossa roskiin) ison kassillisen ja silloin heräsin tilanteeseen, että niitä mulla oli todellakin yli äyräiden. Niistä saaduista sukista lahjoitin kavereille yli puolet. Enää en osta uusia villasukkia, kun parsittaviakin on kassillinen odottamassa. 😄

vilukissi kirjoitti...

Waaauuu mitä ihanuuksia... mulla on pääsääntöisesti vain mustia kenkiä ...

Thilda kirjoitti...

Vilukissi; Voi kiitos!! Musta sopii kaikkeen ja on ikityylikäs. 😊