.

.

20.5.2022

Kirppispäivä lapsuudenmaisemissa

 

Eilen oli hieno päivä lapsuudenystävän kanssa kirppiksiä kierrellen! Mukaan tarttui muutamia juttuja, joista tulee ihana fiilis tai jotka ovat tarpeellisia. Ensinnäkin tuo sininen Arabian etikkapullo löytyi KORKIN kanssa, joka on harvinaista! Yleensä niitä vilisee ilman korkkia ja halusin valkoiselle kunnollisen kaverin, jonka korkki ei ole hukassa. Hintaa pullolla oli 15€, joka on vallan sopivasti.


Sitten vastaan käveli Arabian sinivalkoinen pikkuruinen vati taikka lautanen, joka sopii täydellisesti pienen kukkaruukun alle. Yksi sellainen mulla on jo kotona ja toinen on aina tosi hyvä lisä! Hintaa 5€.


Tätä 1,5€ hintaista Villeroy&Bochin suolahiirtä en voinut vastustaa!! Sen kuono on ihan huippu! Ja eriväriset korvat!


Sen vihanneskuviot ihastuttaa mua. Täydellinen huumoripläjäys tähän päivään!


Kirpparille mennessäni sanoin ystävälle, että tarviin emalivadin tiskivadiksi, koska 50-luvun tiskipöytä on niin matala, että saan aina selkäsärkyä tiskatessani. Emalivadin sijaan löysin kuitenkin vanhan Arabian pesusoikon, jossa lukee kryptinen ”SÖD”, mitähän lienee tarkoittanut? Vati maksoi 15€. Tiskasin siinä jo kertaalleen ja totesin että nyt se on ergonomista puuhaa.


Sinisissä tunnelmissa jatketaan sateenvarjon muodossa. Tosi kaunis ikivanha puukahvainen varjo tulee tänne naulakon koristeeksi ja mahdollisesti päivänvarjoksi kesähelteille. Sadetta nämä hyvin vanhat varjot ei pidä kovinkaan hyvin. Hintaa taisi olla 8€.


Olin myös etukäteen ajatellut jo jonkin aikaa, että haluan tänne enemmän vanhoja peilejä, jotta ei tarvitse aina mennä vessan peilille zoomailemaan ryppyjään. Tykkään zoomailla harmaahapsista pärstääni etenkin tämmösistä suloisista puureunaisista peileistä! Söpöyden hinta 6,80€.


Vain kaksi perusteetonta heräteostoa on tällaiselle vanhalle kirppishaukalle hyvä saavutus! Monen tämänpäiväisen Kupittaan maljakon, Arabian maitokannun ja designlasin ohikävely olis ollut vielä 5 vuotta sitten mahdotonta. Fanfaarit sille!!


Ei kommentteja: