.

.

18.3.2021

Sielunrauhaa maaseudulla Eestissä


Pidän Eestistä!
Sen samankaltaisesta kulttuurista, sen kotiseuturakkaista ihmisistä, sen vanhoista rakennuksista, sen maaseudusta ja keskiaikaisista kaupunkitaloista. Pidän eestiläisestä käsityöstä, taiteesta, ruoasta, kieliemme samoista juurista. 

Olen 18 vuotta käynyt Eestissä vähintään kerran vuodessa. Olen tepastellut, moottoripyöräillyt, autoillut maalla ja kaupungeissa. Käynyt pohjoisessa ja etelässä, idässä ja lännessä. Voi miten kaipaan sinne tämän viheliäisen tauon aikana! Viime kesä jäi välistä, tuleva kesä todennäköisesti myös. Mutta onneksi on kuvat joihin voin palata.













 

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Kauniita kuvia!
Minullakin on ikävä mökillemme Saarenmaalle... ❤️❤️❤️😔

Thilda kirjoitti...

Ei voi olla totta, onko teillä mökki niin ihanassa paikassa? <3 Toivon, että pääsette sinne vielä tänä kesänä! Ja kiitos. Olen kuvannut Eestissä tuhansia kuvia. Tuntuu, että siellä on kuvattavaa loputtomasti! :)

Hallatar kirjoitti...

Minäkin toivon... Oli siemenpussukoita hirveästi ja toive päästä jo huhtikuussa ja laittaa siellä siememinä multaan ja koota kasvihuone pihalle... Mutta nyt heillä on pandemia vielä pahempana kuin täällä joten ei auta kuin odotella...

Thilda kirjoitti...

:( Niinpä! Ihan kauhea tilanne siellä!