.

.

31.12.2021

Uusi Vuosi 2022



Vuoden viimeinen päivä tuli yllättävän nopeasti! Tämä vuosi on kulunut sekä nopeasti, että leppoisan hitaasti. Nyt on aika luoda silmäys tulevaan ja miettiä mitä ensi vuodelta toivoo ja odottaa.

Koin, että menneen vuoden tavoitteitani oli kiva käydä läpi ja koska lähes kaikkia tuli kokeiltua, asetan samantapaisen tavoitelistan myös ensi vuodelle. Tällä kertaa tosin vähennän listani kohtia kymmenestä seitsemään. Nyt listani näyttää tältä:

1) Teen itse kosmetiikkaa
2) Opettelen taas piirtämään
3) Opettelen valokuvamuokkausta
4) Ompelen antiikkisiin päivänvarjoihini kankaat
5) Jatkan sukukronikoitten kirjoittamista
6) Teen ainakin pari ifolorkirjaa loppuun
7) Remppaan ja sisustan nukketaloa





Totesin myös, että vaatteidenostorajoitus todella toimii! Aion pitää rajoitusta voimassa myös ensi vuonna, mutta nyt saan ostaa vaatteita joka kolmannen kuukauden sijasta vain joka neljäs kuukausi. Muutenkin olen tarkkaillut ostojani kirjaamalla kaiken ylös. Ostomania on melkein ärsyttävintä ja lähes ihaninta mitä tiedän… pakkohan sitä on suitsia.

Toivon ensi vuodelta samantapaista rauhallista fiilistä, kuin tänäkin vuonna. Toivon vähitellen tulevia uusia työkuvioita ilman stressiä. Toivon yhä parempaa kuntoa ja terveyttä itselleni ja läheisilleni. Haluan, että läheiseni ovat onnellisia. Ja toivon, että maailma ei näytä enää niin mielipuoliselta ja vihaiselta paikalta.

 

Ei kommentteja: