.

.

11.2.2024

Laukkuja, osa 40

 

Tämänkertainen käsilaukku on yksi lemppareistani. Sen musta nahkapinta on edelleen hyväkuntoinen ja pehmeä. Musta on värinä joka paikkaan sopiva, vaikkakin tykkään vaatetuksessa käyttää paljon värejä. Tämä laukku on minusta selvästi enemmän arkilaukku, kuin juhlalaukku. Kokoa sillä on ihan reippaanlaisesti, ainakin pikkuriikkisiin juhlalaukkuihin verraten.


Pidän laukun puolipyöreästä muodosta ja yksinkertaisen tyylikkäästä lukkomekanismista. Jotenkin se huokuu pehmeyttä joka solullaan. Sisällä laukussa on vihreä kangasvuori, joka on vain vähän kulunut. Sisäosa jakautuu kahteen osioon vetoketjullisen välitaskun avulla. Taskun sivussa on lisäksi pieni luottokorttitasku, tai mikä tasku lieneekään alunperin. Visiittikortteja varten ehkä?


Tämä laukku ei ole lähdössä kiertoon, vaan pidän sen itselläni ja aion ottaa sen myös ahkerampaan käyttöön.


2 kommenttia:

marikan polut kirjoitti...

taas kerran ihana laukku - mallia muumimamma tai iinesankka; sellainen josta tarpeen vaatiessa löytyy mitä vain ikinä tarvitaan. Vasara? Löytyy. Sukset? Taatusti. Mansikkakarkkeja - todentotta. Sukat - ilman muuta. JA aivan selvästi myös pitsireunainen nestuuki ja kirja luettavaksi.
Ihana!

Thilda kirjoitti...

Marikan polut; 😂😂😍😍😍 miten ihanat mielikuvat! Loistavaa, niin löytyy!!