.

.

14.2.2024

Levotonta liikehdintää


Oikeestaan kun kattelen kalenteria, niin joka viikolla on aika paljon sinkoilua sinne tänne. Uimahallia, kaupunkikäyntejä, hierojalle menoa… Ihan mielettömän ihanaa, että jaksan sitä nyt! Oon aika paljon kaivannu sellasta vapaata liikuskelua, joka terveelle on itsestäänselvyys ja josta ei ikinä tajunnu olla kiitollinen, ennenku oma liikkuminen rajoittui huonon kunnon ja toipilasajan takia aika pieneksi hyvin moniksi kuukausiksi. Mutta joka viikko pitää olla myös lepopäiviä, kun ei tarvii lähtee kotoo mihinkään. Näillä tuulisilla keleillä en oo vääntäytyny ees kävelylenkille. Vaikka kuuma tulee helposti ilman mitään ponnisteluja, niin kylmäkin tulee tosi helposti. Jos yöllä ei oo ihan tosi tarkasti pukeutunu, niin kylmä tunkee uniinkin. Ja jos pukee yhtään liikaa, niin sitten tulee kuumuuskohtaus. Rasittavaa kyllä. Viime yönä olin pipo päässä ja yösukat jalassa, mutta vaihteeksi hiukan pienempi yöpaituli päällä ja kylmähän siinä tuli. Kun sitten aamulla laitoin ranteenlämmittimet käsiin, niin kuumuus hyökyi ylle alle minuutissa.

Ystävänpäiväkukkasia lukijoille!

Tänään olen menossa hierojalle. Tilasin lyhyen hieronnan ja ekstralämmön siihen lisäksi, elikkä se tarkottaa lämmitettyjä pyyhkeitä selkään ennen hierontaa. Sitten heti sen jälkeen vielä pieni päähieronta. Ei mikään intialainen, vaan joku ihan tavallinen. Mulla on yks aika ikävä kokemus intialaisesta päähieronnasta. Menin Tampereella kauan sitte mielijohteesta sellaseen, kun en ollu ikinä käyny. Se oli varmaan joku urheilijanuorukainen, joka sen teki ja tekikin voimalla. Kun tuli semmonen kohta, että päätä puristetaan sivuilta molemmin käsin aika kovasti (en tiiä kuuluuks se oikeesti niihin liikesarjoihin ees!), niin musta tuntu että kallonmuoto vaihtui ja pelkäsin että kohta aivot läsähtää kattoon. En tietenkää siinä mitää sanonu, kun eihän suomalainen sano ikinä mitää huonoo palautetta heti. Kärsin vaan hiljaa itekseni ja pää oli kipee viel seuraavana päivänäkin. Että siks nyt vaan ihan tavallinen päähieronta, kun tukkakin on vielä ihan beibi. Ja ripset ne kuulkaa beibit onkin! Ihan hulvattoman hauskat lyhykäisyydessään.

 

2 kommenttia:

Mannaryyni kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa sinkoilusi. Tulin niin iloiseksi menoistasi 😊

Kokemuksesi intialaisesta päähieronnasta kuulosti kuumottavalta. En ole koskaan käynyt, enkä usko, että tämän tarinan jälkeen haluan mennä 😁

Hyvää ystävänpäivää Thilda! ❤️

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Ihanaa ystävänpäivää sinullekin!! 😃
Joo, kyllähän kevätaurinko antaa virtaa ja innostaa vaikka mihin! 🌞
Kyllä se mun toinen intialaisen päähieronnan kokemus oli parempi. 😄