.

.

25.2.2021

Anna A:lla


Televisiosta alkoi tällä viikolla Anna-sarja. Uusi filmatisointi tästä ihanasta tarinasta siis. Katsoin ensimmäisen osan ja sitten jo alkoi olla sellainen olo, että mihin nyt mennään. Juoni eroaa kirjasta tarinan edetessä enemmän ja enemmän ja se häiritsee minua.

No, minähän olenkin nostalgikko, joka lukee Annaakin eri painoksina, koska ne eroavat toisistaan. Anna on yksi suurista lempihahmoistani ja fiktiivinen idolini, josta olen saanut varmasti monia vaikutteita. 

Anna on haaveellinen nostalgikko ja romantikko. Herkkä, mutta ei ehkä kovin introvertti. Annan näen ehkä eniten Megan Followsin näköisenä, kuten näyttelijä 80-luvun sarjassa oli. Uuden sarjan aion silti katsella läpi ihan vain uteliaisuuttani.



 

4 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Kuvittele, en voi katsoa. Haluan muistaa saman Annan ja Gilbertin kuin varhemmassa filmatisoinnissa.

♥♥

Thilda kirjoitti...

Ymmärrän sua niin hyvin! En tiedä mitä tästä tulee, mutta kahlaan sarjan sinnillä läpi ja varmaan inhoan jossakin vaiheessa. En voi käsittää miksi aina sanotaan, että ei filmatisointia VOI tehdä täysin kirjan mukaan. Miksi ei muka??

Hallatar kirjoitti...

On se vähän jännä versio, mutta nyt tykkään jo Annan sielukkaasta olemuksesta!

Thilda kirjoitti...

Mulla on nyt muutama osa jäänyt katsomatta (tänäänkin ihan puhtaasti unohdin!) mutta aie on ottaa kiinni ja katsoa ne. Itsenäisenä sarjana tämä on ihan jees, mutta kirjaan vertaamalla ei. Täytyy siis jotenkin yrittää vaan unohtaa edellinen Anna-sarja ja kirja!