.

.

15.2.2021

Chili ikkunalla


Nyt taitaa olla se aika, kun chilit voi kylvää ruukkuun. Viimevuotisista chileistä kolme on selviytynyt tähän saakka, mutta nyt on jotain ihmeen minimaalisia ötököitä (mahdollisesti vihannespunkkeja) ilmestynyt kuin tyhjästä niiden lehdille ja pientä rihmaa sinne tänne. Syvä huokaus! En jaksa käydä sotaa niitä vastaan, joita tuskin näen, etenkään ilman laseja! Viereisessä granadillassakin havaittu oireita. Luulen, että koetan pelastaa granadillan, mutta kuskaan chilin kompostiin.



 

4 kommenttia:

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Kaunis kuva! Voi harmitus, että ötökät ovat löytäneet chilit! Uutta kasvamaan, niin kyllä se siitä. Hyvää alkanutta viikkoa!

Thilda kirjoitti...

Kiitos! Niin on, tosi harmi! Kun ehdin jo ajatella, että kaikki hyvin, pimeimmästä talvesta on menty ohi. Eipä tosiaan auta muu kuin kasvattaa uusia. :) Kiitos samoin sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on muutaman vuoden vanha chili.
Viime vuonna siinä kuhisi ötököitä ja sumutin jollain luomuohjeilla ja tuossa se vielä porskuttaa.Yllättävää,että se on talvella ollut jopa kiitollisimmillaan ikkunalaudalla.
Vippe

Thilda kirjoitti...

Vippe; Wau, oot onnistunut! Mäkin sumutin chilejä joulukuussa ötököitten takia, mutta se tais olla joku muu ötökkä. Ärsyttävää kaiken kaikkiaan.