.

.

30.8.2021

Haaveita ensi kesää varten



Vaikka puutarhanhoito joskus turhauttaa ja on työlästä, enkä tiedä mitään ja kaikki tuntuu suurelta mysteeriltä, (voi miksi en kysellyt äitiltä ja isältä, silloin kun olisi voinut!!) niin löydän itseni kuitenkin jälleen selaamasta taimistojen nettikataloogeja. Yksi tulppaanitilaus onkin jo tehty ja nyt taidan vielä harkita toista tilausta, johon saattaa livahtaa muista sipuleita ja siemeniä. Vaikkakin esikasvatettavat olenkin nyt supistanut kuuteen lajiin; yksi tomaatti, pari kurkkua, pari chiliä ja yksi kurpitsa.

Olen tehnyt listan kasveista, joita haluan puutarhaani ensi kesänä. Se ei ole enää suuren suuri lista, mutta muutamia perusjuttuja ja erikoisuuksia haluan ehdottomasti lisätä kasvieni joukkoon. Yritän tällä kertaa myös talvettaa muutamia ulkona olleita yrttiruukkuja, istuttaa tarhaan muutamia hortensioita ja leikkoa marjapensaita ja omenapuita sopivaan kokoon.

Ja sitten se tärkein; minun pitää piirtää itselleni puutarhakartta!! Se on yhä tekemättä, enkä ole ihan varma miten se enää onnistuu...







 

4 kommenttia:

HWIT BLOGG kirjoitti...

Ha ha känner igen det där! Inte alltid kul när ogräset växer mer än blommorna...men sen är det ju så kul att plantera och se allt gro :) En trädgårdskarta/plan är inte dumt alls att ha, bra tips!
Kram från Titti

Thilda kirjoitti...

Titti; Tack så mycket!! :D

Mia Coman kirjoitti...

Draga Thilda,
Cred ca o gradina cu cu tufe mari de hortensii va arata mirific!
Multe salutari,
Mia

Thilda kirjoitti...

Mia; Îmi plac și hortensiile! Încerc să le fac să dureze peste iarnă. :)