.

.

28.8.2021

Viimeinen veneily



Mietittiin pitkään, että lähdetäänkö vielä järvelle viikonlopuksi. Mutta sitten sääennuste  näytti hyvältä ja ilmakin on lämmin, niin että päätettiin lähteä vielä yhdelle järviseikkailulle. Heräsimme yhdeksältä veneessä aurinkoiseen aamuun. Näin kaunista ei ole ollut aikoihin!

Ensimmäistä kertaa pariin vuoteen lähdimme rompepäiville. Ja tavoistani poiketen ostin vain metrilakua! En siis yhtäkään vanhaa esinettä. Katselin kyllä paria alumiinikattilaa puutarhaan, mutta sitten iski joku tavaratympäännys, enkä ostanut niitäkään, vaikka maksoivat vain kaksi euroa kappale. Mies osti pienen kolhiintuneen maapallon. Yleensä hänkin on ostanut paljon enemmän.

Rompepäiviltä suuntasimme veneen kohti Alvettulan kyläkauppaa, josta saa ehkä Suomen parhaat pizzat. En ole aikoihin ollut näin täynnä, vaikka söin vain pienen Hang overin. Loppuilta on vielä auki; menemmekö vieraisille vai ajelemmeko järvellä sinne tänne…




 

2 kommenttia:

Mia Coman kirjoitti...

Draga Thilda,
Nu am nicio indoiala ca plimbarile cu barca sunt minunate!
Ma bucur cand putem face ceva pentru inima noastra, fie si numai o scurta plimbare pe orice cale.
Multe salutari,
Mia

Thilda kirjoitti...

Mia; Mulțumesc pentru minunatele tale cuvinte! Avem atât de multe lacuri în Finlanda. Poate face bărci pe diferite lacuri pe tot parcursul verii. În natură, mintea se odihnește!