.

.

18.8.2021

Teehetki syystunnelmassa



Nyt se on. Syystunnelmaan laskeutuminen nimittäin! Olen siirtynyt paheestani energiajuomista jo jonkin verran teehen. Villasukkia olen pitänyt jo jalassa. Tilannut sipuleita. Katsellut kesäkenkiä ja miettinyt pistäisinkö ne jo talviteloille. Muutamat El Naturalistat päätin lahjoittaa kirppikselle. Vaikka se on lempimerkkini, jalkani ovat ryhtyneet viime aikoina nirsoiksi, eikä kaikkein sievin ja korkeakantaisin Naturalistaka enää ole jees. Olen leikkonut kurkkuja puutarhasta ja vienyt osan taimista kompostiin. Ikkunat on pesty lähes joka puolelta (vain muutama sisäruutu vielä.) Ilmassa leijuu selkeä syystuoksu ja pitkin päivää on aistittavissa kepeä syysviileys. Enkä oikein osaa päättää onko se ihanaa vai kamalaa. Kun jollain tapaa tänä vuonna en haluaisi syksyn saapuvan ollenkaan!




 

2 kommenttia:

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Olet kamalan ihanissa syystunnelmissa :) Syksyn merkit ovat eri tavoin nähtävissä ja aistittavissa. Ihanan kamalaa! Syksy on mukavaa aikaa, mutta liian tuoreessa muistissa on tammikuun lumenluomiset :D

Thilda kirjoitti...

Tarja; Juuri niin! Haluaisin kesän vaan jatkuvan ja jatkuvan. Sykysystä pidän kyllä tavallaan, mutta nyt on joku omituinen vastustus.