.

.

12.1.2022

Ruusuja sinulle!



Ruusu sinulle lukija!

Olen huomannut blogimaailman vaimenevan kuukausi kuukaudelta, vuosi vuodelta. Siksipä ajattelin ojentaa teille kaikille kanssabloggaajille, sekä lukijoille suuren ruusun! Hiljaisempi blogimaailma johtuu tietysti muun somen kaappauksista. Instagram, face, mitä näitä onkaan. Minä rakastan blogimaailmaa, koska täällä voit vaikuttaa itse julkaisusi visuaalisuuteen. Täällä voit rakentaa aika vapaasti ulkonäön blogillesi, eikä joku hullu päivitetty somealusta sotke kaikkea työtä sekunnissa. Täällä kaikki on hidastempoisempaa ja ehkäpä syvällisempääkin. Ei kytätä tykkäyksiä ja ladata uutta kuvaa monta kertaa päivässä. Täällä saa jotenkin hengittää vapaammin! Täällä myös koen olevani henkilökohtaisessa kanssakäymisessä ihmisten kanssa. Ei ole vain peukkuja tai irrallisia lauseita joltain jostain. Saattaa olla jopa ihmisiä, joiden kanssa on tullut kommentoitua puolin ja toisin vaikka 10 vuotta!

Kiitos teille kanssabloggaajat, jotka yhä tuottatte julkaisuja, olivatpa ne sitten kuvia tai tekstiä tai molempia. Ei haittaa, vaikka julkaisutahti vaihtelee tai on hidastempoisempi. Kiitos myös kaikille lukijoille, jotka olette kurkistelleet mitä tänne blogimaailmaan milloinkin kuuluu! Aivan erityisen iso kiitos kommentoijille. Olette tärkeitä!

KIITOS!




 

6 kommenttia:

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Kiitos ruususta ♥ Kiitos sinulle ihanasta blogistasi ♥

Thilda kirjoitti...

Tarja; Ihanaa, suurkiitos sinulle! :)

Leena Lumi kirjoitti...

Kiitos samoin♥ Olen miettinyt, miksi uuvuttaa, mutta se on blogin LISÄKSI tulleet muut alustat. Olenkin nyt somevapaalla vaikka tässä vähän kurkistelen. Minullekin blogi on edelleen vaihtoehdoista mieluisin. Instassa sekoilen ja vastauksia karkailee ja face vie kauheasti aikaa.

♥♥

Thilda kirjoitti...

Leena Lumi; Kiitos! Huomasin itsekin, että some väsyttää, ärsyttää, jne. Kun jättäydyin pois facesta, koin että päiviini tuli tunteja lisää ja mieli rauhoittui. :)

Joululainen kirjoitti...

Kiitos kiitoksesta! Kiitokset myös sinulle kommenteistasi joulublogissani! 🌺 Minä olen niin some-erakko, että olen varmaan ainoa ikäiseni, joka ei ole edes Facebookissa. Pelkkä joulublogi ei kuormita liikaa. Vähän aikaa pidin myös kirja-/kulttuuri blogia, mutta se on jäänyt, kun olin aina niin ”myöhässä” lukemisteni kanssa.

Blogimaailma on tosiaan hiljentynyt. Harva enää jaksaa kirjoittaa ja lukea paria riviä pidempää tekstiä kai. Hiljaa on pelottanut, milloin nämä alustat ilmoitetaan lakkautettavaksi. Kun ei ole raflaavaa. Kääk! Toivotaan, ettei meitä kuitenkaan pyyhitä somekartalta. 🤞

Thilda kirjoitti...

Joululainen; Kääk, niinpä!!! Olen miettinyt, että pitäiskö näitä jotenkin imuroida talteen, kun onhan nää sellasia päiväkirjojakin tavallaan. Kun en oikein usko, että nämä ikuisesti täällä pysyisi.
Minä tunnen kaksi itseäni nuorempaa, jotka ei ole facessa, enkä minäkään siellä nykyään käy. Kaipaan niitä lapsuuden aikoja, kun vaan mentiin ovelle (kun ei ollut edes puhelinta kotona) tapaamaan kavereita. Toisaalta on tässä netissäkin omat puolensa.