.

.

18.4.2022

Söin ruokaa, jota syödään taivaassa


Korppoossa Hotelli Nestorissa vietetty pääsiäinen sisälsi myös ravintola Back Pocketin taivaallista ruokaa! Ensimmäinen päivällinen oli kuuden ruokalajin maistelumenyy ja toinen (pyynnöstä) neljän ruokalajin maistelumenyy, josta kuvat alla. En tietenkään osaa toistaa kokin sanoja, mutta ihan pelkistetysti kerron vain, että alkuruokana oli hernepyreekeitto, toisena alkuruokana kukkakaalia, pääruokana kuhaa ja jälkiruokana kakkua, sekä jäätelöä karamellikastikkeella. Suosittelen valitsemaan myös ruokalajeihin ajatuksella valmiiksi valitut viinit. Ah! En ole koskaan syönyt mitään näin hyvää! En pysty kylliksi kehumaan tätä ravintolaa. Gastronominen taivas!

 













Ei kommentteja: