.

.

11.5.2024

Leppoisaa ja kiirettä

 

Nykyinen lemppariaamupala; hieman turkkilaista jogurttia, pensasmustikoita, karhunvatukoita ja päälle kiepaus juoksevaa hunajaa!


Tästä lähtee leppoisa aamu käyntiin. Vaikka kyllä sitä kiirettäkin on tiedossa. Viikonlopun aikana pitäisi koota kasvihuone loppuun ja repiä konttorista tapetit. Meidän rempalle nimittäin kuuluu sellasta, että tällä viikolla piti kattopaneeli olla asennettu (jonkinmoisten ponnistelujen jälkeen löytyi kaupasta toivottu paneeli), jotta ensi viikolla päästäisiin lattian kimppuun. No nythän oli lyhyt viikko, tiistai ei käynyt meille ja torstai oli pyhä. Maanantaina remppamies ei tullut, kun tilatut paneelit ei olleetkaan vielä tulleet kaupalle. Keskiviikkona kauppa oli hukannut paneelit ja niitä etsiskeltiin tunnin verran. Päivä jäi siis tosi lyhyeksi, kun se kauppakaan ei ole tuossa ihan vieressä, vaan sinne on puolen sataa kilometriä. No keskiviikkona oli sähläystä. Perjantaina paneelien pohjalaudoitus tuli vihdoin valmiiksi ja sitten naulapyssy hajosi. Siis oikeesti, se upouusi helvetin rakkine ei toiminut! Joten ne paneelit ei ole katossa vieläkään. Toisin kuin alkuperäinen suunnitelma oli, ensi viikolla pitäisi sitten aloittaa jo tapetointia ja tehdä lattia vasta viimeiseksi. Vakuutukseen kuuluu yhden seinän tapetointi ja me halutaan sen lisäksi kolmen muun (pienemmän) seinän tapetointi. Ja siellä on nyt sellainen profiloitu muovitapetti, joka on saatava pois ennen uutta. Eipä hätää, piankos sen sieltä nyppäsee. Mutta mä oon ruvennu pelkään, että remppa ei ole jouluksikaan vielä valmis…


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä stressaa, kyllä se remppa valmiiksi tulee ja onhan se remppamies sentään tullut hommiin kun on tavaraa mistä tehdä! Remppahommissa pitää AINA varautua aikataulujen venymisiin ja yllättäviin tilanteisiin,työkalujen hajoamisiin jne. Tsemppiä siihen!
Toivottavasti kasvarin kasaaminen menee hyvin ilman haavereita ja vielä sopuisasti! Meidän huushollissa oli kasvarin kasaus aiheuttaa kolmannen maailmansodan, mut kasassa on vaik päätynurkkaan jäi pieni hole jota hallaöinä joudun tukkimaan. Ja oon huomannu, et ois kannattanu hommata isompi.

Kivaa viikonloppua! t: Siru

Thilda kirjoitti...

Siru; Voi en toki! Kyllä se remppa hiljalleen valmistuu, näinhän se on. Ja joo, todellakin AINA pitää varautua kaikkeen. Vaikka tekis kokonaan itse. Aina voi joku tuote olla loppu tai kadota tai viipyä tai olla viallinen tms.

Meidän kasvihuoneen kokoaminen pysähtyi tänään liian kovan tuulen takia! 😂 Mutta kyllä sekin siitä. Ei meille sotaa aiheesta tule. 😊