.

.

25.7.2021

Vintageautot



Tykkään vintageautoista. Etenkin 1950-luvun jenkkinamuista ja vielä enemmän 1930-luvun upeista arvokkaista autovanhuksista! Autoharrastajien kokoontumiset on huikeita tapahtumia, joissa melkein pudotan silmät päästäni. Tässä hitusen kuvia toissakesän Forssan pick-nick-tapahtumasta. Haaveena olisi joku Ruotsin vastaava tapahtuma tai jenkkilän unenomainen autofestari.

Rakastan autojen muotoilua entisaikoina! Pyöreät muodot ja se, että jokaisen merkin todella erottaa toisista. Nykyään kaikki näyttää liian samalta. Ja sitten tietysti se, että autot oli tehty oikeista materiaaleista, eikä muovista! Bakeliitin pienissä osissa hyväksyn kyllä. 

Nykyään taitaa olla paheksuttua tykätä autoista ja ajelusta. Etenkin vanhoista epäekologisista autoista. Hui hai, sanon minä! Voisiko pakkausteollisuus vaikka mennä takaisin 1950-luvulle? Tai some? Tai matkustelu? Minusta voisi!






 

4 kommenttia:

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Vau, mitä autoja <3 Ihania värejä, muhkeita muotoja. Mukavia tällaiset tapahtumat.

Sylvia kirjoitti...

Love vintage cars too ... looks like a great event !
We often went to an oldtimer meeting before Covid.
Have a lovely Sunday,
Sylvia

Thilda kirjoitti...

Tarja; Eikö vain! Minä ihan rakastan tuollaisia tapahtumia!! Visuaalisuus on yksi syy miksi en oikein viihdy nykyajassa. Ennen kaikki oli ainakin kauniimpaa!

Thilda kirjoitti...

Sylvia; Great! This was lovely event! Yes, before Covid… this was 2 years ago. (Google translater doesn’t translate all very well) Have a lovely sunday for you too! 😊