.

.

21.12.2022

Koristelukaaos

 

Tänään juhlin Tuomaanpäivää, talvipäivänseisausta ja yritän saada suurimman osan kodista koristeltua.


Joulukirjojeni pinossa on tällainen söpö vanha joulukoristekirja, jossa opastetaan miten niitä koristeita voi tehdä itse. Siltä varalta, että joskus innostun tekemään!


Jouluihminen ilmoittautuu! Tässä melkein kaikki meidän koristelaatikoista. Muutama pieni kenkälaatikko taitaa uupua kuvasta. Jonkun aikaa on tuntunut siltä, että nyt riittää…


Eikä yks kynttelikkö mihinkään riitä! Tästä sitä paitsi puuttuu ainakin neljä…
Onko muita joulusta sekaisin menneitä kuulolla?


2 kommenttia:

Joululainen kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu toinen joulukoristeihminen! Laatikot saatiin vintille takaisin onneksi jo. Viimeinenkin eilen, kun oikea kuusi koristeltiin. 🎄Ihanan näköinen vanha kirja! Vanhoissa kirjoissa on tunnelmaa!

Tämä päivä kuluu paketointien parissa. Minulla oli villi idea tehdä itse saaristolaisleipää, mutta saattaa jäädä muiden hommien jalkoihin. 😄

Thilda kirjoitti...

Joululainen; Hienoa!! Jouluihmisiä ei koskaan ole liikaa! 😄
Mun piti alunperin koristella jo viime viikon puolella ja moneen kertaan tällä viikolla… mut mut, miten tässä on niin paljon tekemistä että se venyy ja venyy?! Tänään aion kuitenkin saada sen päätökseen! Kiitti, vanhat kirjat on arvokkaita kaiken sen tiedon takia. Mieti jos netti häviäis yhtäkkiä, niin miten kullan arvoisia olis kaikki kirjat!!

Tsemppiä sinne! Mä teen just perunasalaattia… 😃