.

.

19.12.2022

Korvikset reilaan!


Ihan ku ihmisillä ei olis muuta tekemistä, aattelin täs kertoa miten ratkaisin korvisten säilytyksen ja vähä myös kylppärin peilikaapin järjestyksen.


Se Acqua di Parma-hajuveden säilytyskotelo on kuulkaa kaunis ja ihan älyttömän kätevä teline korvakoruille! Siinä ne killuu reunalla helposti otettavissa ja sopivasti näkösällä. Joku näpsäkkä viä päällystäis nuo purkit jollain mukavalla paperilla, mutta minä en jaksa.


Eikä siinä vielä kaikki. Ärsyynnyin siihen kun peilikaapin alahyllyn pinnit ja pampulat tursuaa aina rumasti miten sattuu. Samaisen hajuvesifirman vähä isompi purnukka on oiva säilö tämmöselle sälälle.


Tokmannilta löytyi myös tollanen kanneton lasipurkki, ihan ku tehty tähän mun peilikaappiin. Jos ei tällä viikolla oo muuta tekemistä, niin tässä ideoita vapaasti siepattavaksi!


4 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Kuinkas sattuikaan, että tuli tässä hiljattain käytyä kylppärin laatikoita läpi :). Ja kuvailtuakin, mutta en lopulta jaksanut äsken kirjoittamaani pikapostaukseen enää lisäillä. Tarkoitus on kyllä, koska olen niin onnellinen, että viime vuonna tuli näihin aikoihin järkättyä siellä ihan megalomaaniset (käyttäisin sanaa helvetilliset, jos kehtaisin :)) purkkisulkeiset, joita en halua enää edes ajatella, mutta joiden jäljiltä kaikki on edelleen niin kätevästi käden ulottuvilla ja omilla paikoilaan että ihan itseäkin ihmetyttää. Ja just tuolta pohjalta, että jotkut tietyt pikkujutut kerätään yhteen johonkin kätevään säilytyspurkkiin tai -rasiaan niin etteivät leviä ja sitä mukaa katoa ympäriinsä. Niitä tukkapompuloitakin kun voi olla vaikka tuhat, mutta kummasti ne vaan jossain kohtaa lakkaa olemasta, vaikkei niitä ikinä veisi talon ovesta ulos :).

Jenni kirjoitti...

Täälläkin mietitty kylppärin hyllyjen läpikäymistä. Ja aina yhtä viehättävää nähdä mitä muilla on peilikaapeissaan ^^

Thilda kirjoitti...

Annukka; Kuinkas muuten! 😂 Niin, sulla on semmonen isompi maritus meneillään. Mä oon tehny sitä vähä laiskasti ja vasta osittain. Ja mä todella tiedän sen tunteen kuinka kivaa on, kun kaikki on paikoillaan ja löydettävissä! Mun kaverit sanoo, että oon todella tarkka siitä, että kaikella on paikkansa ja totta se onkin. Vanhat peltirasiat ja kaikki semmoset on tosi käteviä säilytyspurkkeja (edellyttäen, että muistaa mitä missäkin on… 🤦‍♀️).

Thilda kirjoitti...

Jenni: Tätä on siis ilmassa!! 😃
Jees, niin on… mulla painotus on ollu 90-luvun alusta lähtien eko. Nykyään oon äärimmäisen vähillä meikeillä; huulipunat on ainoita ja kynsilakat, jos niitä lasketaan. Heitin just pois kajaalit ja muut. Kun enhän mä käytä enää ikinä niitä ja ne oli ostettu johonkin kymmenen vuoden takaisiin naamiaisiin nekin, eli en oikein sillonkaan enää käyttäny. Mutta silti, mun tytär kauhistuis tuotakin tavaran määrää! Olishan siinä edelleen poistettavaa, mutta ehkä seuraavalla kierroksella sitten taas. Mua muuten hirvittää jo se ajatus, että korut pitäis inventoida 🤦‍♀️😬 kun niitä on ihan joka lähtöön ja PALJON. Huh.