.

.

3.2.2023

Chai lattee aamupalaks…

 

Määhän ny alvariinsa ravaan kaupungis! Eikä nyt oo ees mitään virallisia asioita hoidettavana. Mutta sen sijaan tapaan pari ystävää. Toisen kans notkutaan kaffilas juoruillen puolen vuoden kuulumiset. Sit toisen kans mennään sushille ja niin ikään vaihdetaan puolen vuoden kuulumiset. Ja iltapäivällä, jos jaksan, hilaudun viä leffaan.
Yöllä heräsin olkapään kipuun. Vaikka syön kuussatasta Buranaa ku muroja, niin se kipu tulee läpi jopa levossa. Eli on menny pahemmaks vaan. Saa nyt nähä sitten mitä tapahtuu, kun buranakuuri on ohitte. Mulla ei oo suuren suuret odotukset siitä, että ”tulehduksen” kaltainen tila olis häipyny mihinkään. Sitä paitti haluun vähintään fyssarin kertoon neuvoja!! Ei mitenkää huvittais mikään saikulle jääminen, saati työkyvyttömyys, etenkin kun oon löytäny ihanan uuden ammatin.

Mutta tänään en mieti sitä, vaan nautin päivästä ja toivotan sullekin huisaa ja kauniin keväistä päivää!


5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ai että mikä päivä sinulla tiedossa, nauti 💕

Thilda kirjoitti...

Jenni; Nii-i! 🥰 Kiitos, kyllä!!
Mukavaa päivää!

Annukka kirjoitti...

No voi jehna sitä olkapäätä, tulee niin vanhat omakohtaiset muistot mieleen :(.

Jos mitenkään saan omasta kokemuksestani suositella, niin toivoisin, että kävisit osaavan ortopedin juttusilla. Tai ehkä olet jo käynytkin, olen vähän pudonnut kärryiltä, kun olet postaillut niin ahkerasti, etten pysy perässä.

Itse ramppasin ensin yleislääkärillä ja sitten fyssarilla, mutta vasta ortopedi osasi sanoa (heti), mikä mulla on.

Toivottavasti et tätä koe ärsyttäväksi neuvonannoksi, koska sellainen on vihoviimeistä. Tarkoitukseni on puhtaasti vilpitön ja hyvä <3.

Mutta ihana kaupunkipäivä tuloillaan tai meneillään, joten nauti ihan kympillä <3

Annukka kirjoitti...

Ja nyt sitten kävin lukemassa tammikuun tapahtumistasi ja siellä olitkin maininnut saaneesi diagnoosin, joten perun tuon ortopediasian ja pahoittelen että kylmiltään edes ehdotin, kun en ollut kärryillä kaikesta.

Thilda kirjoitti...

Annukka; Ihanaa, kun mietit mun olkapääkipua! Eikä hätää, olen itsekin vähän jo miettinyt, että pitäisikö mennä ortopedille. Mä en nimittäin välttämättä vieläkään ole ihan varma, että mulla on se kiertäjäkalvosinoireyhtymä. Eniten ihmettelen sitä, kun olkapää oli pari päivää täysin kivuton sen jälkeen, kun kurkottelin takaoikealle ja siitä kuului lumpsaus. Kipu katosi kuin salamana. Enemmänkin voisi olla joku jänne tai hermo tai muu väärässä paikassa. Mullehan lääkäri ei siis tuota diagnoosia edes kertonut; kävin lukemassa sen sitten omakannasta. 🤦‍♀️ Hyvin nuori lääkäri, hiukan epäröin oliko vielä ihan tarpeeks kokemusta ja osaamista. Tiedän errän ihmisen, jolle tämä sama lääkäri on diagnosoinut hiljattain saman oireyhtymän. Ja se on kyllä melko erilainen oireiltaan.