.

.

18.2.2023

Viikonloppu hotellissa - why not?

 

Oikeastaan vähän miehen työkuvioihin liittyvä ex tempore-singahdus hotelliin. Tällä kertaa asetuimme siis Tampereelle, Courtyard by Marriott Tampere City -hotelliin. Kummalliseen pieneen tilaan ahdettu hotelli, jonka parkkialue on vitsi. Jos tulet autolla, se pitää ajaa erilliseen parkkihalliin, ihan eri kortteliin. Hotellin pihassa oleva parkkialue on siis kielletty. Mutta pakkohan siihen on stopata ihan alkuunsa, ellei halua kanniskella laukkujaan parin korttelin verran. Ilmoittautuminen, sitten laukut huoneeseen ja erillinen auton vieminen jonnekin.

Rakastan hotellissa lojumista, mitään tekemätöntä laiskottelua, ravintolaillallisia (ilman pönötystä), telkun katselua upottavien täkkien seasta ja sitä ettei tarvii mitään. Marriottin huone on ihan siisti, melko pieni, mutta riittää tähän tilanteeseen. Televisio on iso ja sijaitsee ihan sängyn jalkopäässä seinällä. Hyvä.

Täydelliseksi hotellikäynnistä tekisi se, että hotellista löytyisi upean ravintolan lisäksi viihtyisä kahvila, sekä erillinen asiakkaille tarkoitettu lounge, jossa voisi nakerrella pikku tarjottavia ja ihmetellä ylellisyyksien maailmaa. Tässä hotellissa on oma ravintola, baari ja jonkin verran pöytäryhmiä sisäkäytävällä kun kulkee kohti Tampere-taloa.

Ja kampaaja!! Aivan uskomatonta että hotelleista puuttuu kampaamopalvelut. Jos olisi, kävisin varmaan joka ikinen kerta pyöräyttämässä tukkani valloittaville sykeröille. Ja lopuksi melko painava juttu olisi Spa ja sen ihanat hieronnat. Ainakin nyt vähintään höyrysauna, intialainen päähieronta ja jalkahieronta kuuluisi asiaan. 

Ja siis nämä pitäisi olla nimen omaan hotellissa, ei missään ankeassa kylpylässä, jossa käytävät tursuavat kiljuvia lapsia. Ainut hotelli, jossa tiedän vastaavaa tarjontaa olevan, on Kämp. Ihmiset haluaa elämyksiä ja nautintoa! Ihmiset haluaa olla palveltavana. Mutta nyt minä antaudun rentouden valtaan ja toivotan kaikille hyvää viikonloppua!


8 kommenttia:

Ulrika50v.blogspot.com kirjoitti...

Minä istun sängyllä ja syön pullan ja katson tv:tä kun olen hotellissa ,iltarutiini 😊

Thilda kirjoitti...

Ulrika50v.; 😄 Nyt naurattaa, koska -arvaa mitä?- lojun sängyllä, katson televisiota ja syön pullaa! Odotan, että lähdemme ravintolaan syömään. 😊

Kaupunkikahvilla kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä, että hotelleista tekee täydellisen viihtyisä kahvila! 🤭😄

Thilda kirjoitti...

Kaupunkikahvilla; 😄 En ylläty kommentistasi!

Satu kirjoitti...

Toivottavasti viikonloppusi on sujunut rentouttavissa merkeissä! <3

Mä olen tosi huono käyttämään hotellin palveluita, vaikka niitä olisikin tarjolla. Tai riippuu vähän, millä mielellä matkalla on liikkeellä. Usein hotellin ulkopuolinen elämä kiinnostaa ulkomaanmatkoilla enemmän, ja vaikka haaveilen eism. spa:han menosta, niin usein aika ei riitä. Mutta hotellien kuntosaleja käytän, ja hyvä sali onkin yksi hotellin tärkeimmistä valintakriteereistä. :-)

Thilda kirjoitti...

Satu; Kiitos! On mennyt rentouutavasti! 😊
Olet täysin oikeassa, nimittäin ulkomailla mäkin oon kiinnostuneempi hotellin ulkopuolesta! Nyt vasta hoksasin, että olis pitänyt tarkentaa, että hotellin tarjonta koskee siis nimenomaan kotimaisia hotelleja. Siitä onkin tosi paljon aikaa, kun oon viimeks matkaillu ulkomailla (päivä Tallinnassa ja Tukholmassa rajautuu tietty pois tai omalla autolla Norjassa)… 🤔 2011 oltiin Saksassa ja sitä ennen Englannissa. Sen jälkeen oonkin oikeestaan vasta ”löytäny” hotellimatkailun nautinnon, kotimaassa! 😄 Kuntosalikin on toki plussaa ja olen jopa kerran tai pari semmoisiin uskaltautunut räpeltämään. 😂

Mannaryyni kirjoitti...

Kiintoisan hotellipostauksesi jälkeen hotellikuume nosti taas päätään. Minulla oli viime viikolle hotellivaraus, jonka jouduin sairastuttuani perumaan. Harmittaa vieläkin. Seuraavaa tilaisuutta lähtöön odotan jo kieli pitkällä :D

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Ihana kuulla! 😃 Peruuntumiset on vietävän harmillisia! Tsemppiä ens kertaan, joka on toivottavasti pian!
Mulla on jotenkin krooninen hotellikuume kyllä kans… 😄