.

.

12.3.2023

Ällistyttäviä löydöksiä

 

Poistohaasteeseen liittyen kävin läpi kirjoituspöydän laatikot ja siellä alalaatikoissa oli peltirasioita, mikä olikin selvä asia. Vaan yksi kiinnitti huomioni; jumalaisen kaunis japanilaisaiheinen peltirasia oli siellä alimmaisena laatikon takaosassa ja edelleen kaupan muovikääreessä, mitä ihmettä?!


Löysin näköjään avaamattoman suklaakonvehtirasian! En käsitä, miten se voi olla mahdollista sellaisen sokerihiiren taloudessa, kuin minä! Viimeinen käyttöpäivä vuoden 2019 alussa. Auts. Mahtaisko selittyä meidän vuodenvaihteen vesivahingolla ja keittiörempalla, joka sattui joskus noihin aikoihin ehkä? Silloin kaikki oli sekaisin ja on mahdollista, että tyrkkäsin tämänkin rasian parempaan talteen laatikon uumeniin sillä seurauksella, että se unohtui about viideksi vuodeksi kätköönsä kenenkään huomaamatta.


Avasin sen nyt sitten (tietysti) ja maistoin. Nooo… ei ehkä parasta enää, koska rasia on elänyt neljä tai viisi hellekesää ja jäistä talvea tuolla laatikossa. Tuo huone on nimittäin kesäisin kuumin ja talvisin kylmin huoneemme. Jee, ei paras mahdollinen suklaansäilytyspaikka! Mutta syötävä ne on, koska suklaata ei voi heittää roskiin. Miehelle voi sanoa, että waude, kato kun löyty gourmetsuklaata; haluatko? 


8 kommenttia:

Ulrika50v.blogspot.com kirjoitti...

Olipas löytö ! 😊

Thilda kirjoitti...

Ulrika50v.; No eikös! 😃 En oikein tajua tätä itsekään.

Arkisin | jenni kirjoitti...

Siis miten voi muka ihmisellä oll syömätöntä suklaata kodissaan :D Sula mahdottomuus ainakin täällä.

Birgitta kirjoitti...

Onpas todella kaunis rasia.
Jotain erityistä on täytynyt tapahtua, kun suklaat on olleet noin pitkään syömättä :D

Thilda kirjoitti...

Jenni; Nii-i!! 😳 Mä en ymmärrä!! En voinu uskoo silmiäni! 😂

Thilda kirjoitti...

Birgitta; Niin, eiks olekin! No juu, ei kyllä ikinä ennen ole tapahtunut tämmöstä, että joku konvehtirasia jää avaamatta!! 😂

Mannaryyni kirjoitti...

Kuinka kaunis peltilaatikko. Itse sain vuosia sitten tuohon samaan sarjaan kuuluvan punaisen laatikon, jossa oli 60 - 70 -luvun malli. Hänellä taisi olla huivi päässä ja supertyylikkäät aurinkolasit 😁 Ne suklaat eivät jääneet pölyyntymään, taisin syödä kaikki yhdeltä istumalta...

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Kiitos, minustakin se on hurmaava! Ooo… voi kun kaikki kauniit peltirasiat voisi säästää! 😍