.

.

16.3.2023

Kassi-alma parhaasta päästä

 

Täällä kassi-alma ilmoittautuu! Mun on tehny mieli jo jonkun aikaa tehdä inventaario käsilaukuilleni (ja muille laukuille) ja etenkin niille vintagelaukuille. Ja nyt kun se äärettömän rasittava poistohaaste on saatu pois lattioilta pyörimästä, niin pystyin vetämään yläkaapeista käsilaukkuja esiin. Olen joskus säilönyt ne pahvilaatikoihin, jotta ne ei pölyynny, haalistu ja veny roikkumassa jossain. En kuitenkaan ollut laittanut täytettä moneenkaan, joten vähän säilömisen jälkiä on kyllä tullut.


Ajattelin, että huhtikuussa, kun poistoprojektipostaukset on ohitse, alan julkaista kerran tai pari viikossa laukkujuttuja. Esittelen kaikki laukut yksitellen, kuvattuna paraatipuolelta. Sisäkuvia oli hankala ottaa ilman lisäkäsiä tai jotain tukirakennelmia, joten ne täytyy unohtaa. Mutta vintagelaukkuja tulee siis tähän juttuun 48kpl. Kiinnostaisiko?


Vintagen jälkeen siirryn uusiin laukkuihin. Niitä ei ole ihan niin paljon. Ja laskutavasta riippuu tämä laukkujen määrä, koska on reppua, salkkua, matkalaukkua, olkalaukkua, käsilaukkua ja iltalaukkua… ja yksi muhvi, jossa on vetoketjutasku (sen laskin laukkuihin).


Mutta mitään merkkilaukkukavalgaadia on turha odotella, koska kaikenlaiset yleisesti naisten kuolaamat Chanelit ja mitä niitä nyt on, on mun mielestä olleet aina hyvin epäkiinnostavia ja suoraan sanoen kyllä ihan susirumia. Että sen puoleen tää on vaan tavallinen kassi-alman pyrähdys parrasvaloihin.

Kommentoikaa esim montako laukkua haluatte kerrallaan yhdessä postauksessä nähdä?

P.S. Tänään piti olla blogivapaa, mutta ”mun blogi, mun säännöt”, joten onko pakko olla vapaalla jos ei halua?


4 kommenttia:

Ulrika50v.blogspot.com kirjoitti...

Joo, laukut esiin 😊 laita vaikka 10 laukkua yhteen postaukseen.

Thilda kirjoitti...

Ulrika50v.; Kiitos kannatuksesta! 👍😃
Laukkuja siis tulee!

Annukka kirjoitti...

Sulla on kyllä ihan mahtavat varastot vähän kaikkea :D.

Thilda kirjoitti...

Annukka; 😄 ainakin on vähän kaikkea, joo… siitä mahtavuudesta en tiedä, tai ainakaan se ei enää ole ihanaa. 🥹 Mutta parempaa päin mennään!