.

.

8.5.2023

Tukisukkia, ihanaa!

 

Jatketaanpas tällä suloisella suonikohjuaiheella! Lääkäri siis määräsi mulle tukisukat. Taikka että mun pitää ne itse hankkia ja kustantaa. Ihan ekana tuli mieleen sellaset painajaissukat, jotka täytyy kynnet verillä kiskoa jalkaan aina leikkaukseen mennessä ja jotka on rumemmat, kuin ehkä mikään muu vaatekappale ikinä. Sit mun fiksu jälkikasvu hoksas vinkata, että äiti, onhan niitä kaikkia kivojakin tukisukkia, värillisiä! Täh? Mitä, onko, missä??? Ryhdyin googletteleen ja nyt ollaan siinä pisteessä, että eka tukisukkapaketti saapui tänään! Taisin tilata viidet heti ekalta istumalta ja muutamat ois vielä odottelemassa nettikaupan kätköissä. Ja siis todellakin niitä on vaikka minkälaisia! Ihastuin aivan valtavasti!


Siinä heti lääkärikäynnin jälkeen ahdistuin valtavasti siitä, että nyt on pakko pukeutua mahdollisesti loppuelämän ajan aivan susirumiin sukkiin. Sukat on yks sellanen asuste, joka on mulle tärkeä ja nautin kauniista sukista, joten vähän latisti kyllä ajatus paksuista ihonvärisistä tukisukista! Mietin jopa, että voisko sen tukisukan päälle vetää jotkut kauniit kuvioidut polvisukat, vaikka Sjödenit?


Sit toiseksi ahdistuin siitä, että miten pystyn kestämään helteet, jos on pakko pitää tukisukkia?! Kun sieluni silmin näin sellaset tuhannen denierin ruskeet makkarat jaloissa… tähän en edes keksinyt ratkaisua! Jospa niitä ei vaan pidä joka päivä…? Tuskittelua!


Mutta loppujen lopuks nyt ollaan tässä tilanteessa, että tosiaan googlasin ja löysin kymmenittäin ihania tukisukkia (aika yleisesti kylläkin kompressioluokkaa 1, eli mulle hiukan liian kevyt) ja ihan pienen hetken kaikki meinas lähteä totaalisesti lapasesta. Tein ”Nää haluun”-listan ja siinä oli hetkessä noin 35 paria tukisukkia. Auts. Sitten otin järjen käteen ja mietin, että jos pääsen vaikkapa syksyllä operaatioon, niin toipumisajan jälkeen mun ei tarvii tukisukkia enää käyttää. Että kantsiiko kaappeja täyttää heti oitis tukisukilla? No ei ehkä. Lista kutistui alle kymmeneen ja lopulta tilasin viidet. Nyt kun kolmet ensimmäiset on tulleet ja testattu, olen aivan pöyristyttävän tyytyväinen!! Löytyy kivoja sukkia JA löytyy ohuita sukkia ja ne pysyy jalassa yllättävän hyvin. Jalat tuntuu kaiken lisäksi jotenkin hassusti viileiltä. Nämä sukat tosin on kompressioluokkaa 1, mutta luokkaa 2 aion myös tilata. Ajattelen kylläkin, että parempi nääkin kuin ei mitään.

Jos joku kiinnostui, niin pistän tähän linkkilistan niistä tukisukkanettikaupoista, joita löysin; 
4 kommenttia:

Rinotinto kirjoitti...

Wau, onpa upeita! Itselläkin on hoitsuajoista mielessä että jopa sai mustana ja valkoisena. Mutta näitähän saa näköjään vaikka minkälaisia ja ihanan värikkäitä!

Thilda kirjoitti...

Rinotinto; No eiks kuule! Ihan loistavaa! 😃

Mannaryyni kirjoitti...

Tukisukkatsemppailua tulee näiltä nurkilta. Hyvä sinä! Työkaverilla on peppiraidat sukissa, on kyllä varsin kivat 😁

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Kiitti, kiitti! 😄🥳 On kyllä melko mukava asia kaiken kaikkiaan!