Keittokirja nro 12
Katja Jaakonen, Tiina Hälvä
Hyvän elämän ruokaa, sivu 108;
(2. uusittu painos, Porvoo 2016)
Hyvän elämän ruokaa, sivu 108;
(2. uusittu painos, Porvoo 2016)
Mansikkasalsa
2-3 annosta
½ litraa mansikoita
1 ruukku basilikaa
½ dl oliiviöljyä
2 rkl hunajaviinietikkaa tai balsamiviinietikkaa
1 tl fariinisokeria
mustapippuria myllystä
Puolita, lohko tai kuutioi mansikat. Hienonna joukkoon basilika. Lisää oliiviöljy, viinietikka, fariinisokeri ja mustapippuria myllystä.
Jälleen nopea ja helppo resepti! Valitsin omaan kokeiluuni hunajaviinietikkaa ja mansikat kävin poimimassa itse suoraan tilalta, sillä pidän eniten tuoreista auringon lämmittämistä mansikoista! Tämä salsa näyttää sotkuiselta, mutta älä säikähdä, maut sekoittuvat oikein hyväksi kokonaisuudeksi! Makean ja hitusen kirpeän hieno liitto. Lusikoin tätä vaniljajäätelön kanssa, mutta tätä voi syödä jälkiruokana pienestä kulhosta aivan ilman mitään lisiä.
½ litraa mansikoita
1 ruukku basilikaa
½ dl oliiviöljyä
2 rkl hunajaviinietikkaa tai balsamiviinietikkaa
1 tl fariinisokeria
mustapippuria myllystä
Puolita, lohko tai kuutioi mansikat. Hienonna joukkoon basilika. Lisää oliiviöljy, viinietikka, fariinisokeri ja mustapippuria myllystä.
Jälleen nopea ja helppo resepti! Valitsin omaan kokeiluuni hunajaviinietikkaa ja mansikat kävin poimimassa itse suoraan tilalta, sillä pidän eniten tuoreista auringon lämmittämistä mansikoista! Tämä salsa näyttää sotkuiselta, mutta älä säikähdä, maut sekoittuvat oikein hyväksi kokonaisuudeksi! Makean ja hitusen kirpeän hieno liitto. Lusikoin tätä vaniljajäätelön kanssa, mutta tätä voi syödä jälkiruokana pienestä kulhosta aivan ilman mitään lisiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti