Keittokirja nro 12
Katja Jaakonen, Tiina Hälvä
Hyvän elämän ruokaa, sivu 110;
(2. uusittu painos, Porvoo 2016)
Hyvän elämän ruokaa, sivu 110;
(2. uusittu painos, Porvoo 2016)
Vuohenjuustosalaatti
2-3 annosta
1 iso punainen paprika
2 punasipulia
2 isoa tomaattia lohkoina
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 ruukku friseesalaattia
100 g vuohenjuustoa
Lisäksi: Balsamicoa
Puolita paprika ja paahda kupera puoli ylöspäin leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 250-asteisessa uunissa tai grillissä, kunnes kuoret tummuvat.
Poista kuoret ja paloittele paprika reiluiksi suupaloiksi. Lohko punasipulit ja tomaatit. Sivele ainekset oliiviöljytyllä ja murskatulla valkosipulilla.
Laita 225-250-asteiseen uuniin paahtumaan.
Revi friseesalaatti ja paloittele vuohenjuusto.
Lado ainekset salaattivadille. Valuta joukkoon hieman balsamicoa.
Paistoin paprikan kiertoilmauunissa grillivastuksen alla, jonka jälkeen paprika olikin helppo kuoria. Salaatti on parasta heti hieman lämpimänä. Todella maukas ja vieläpä ruokaisa salaatti!
1 iso punainen paprika
2 punasipulia
2 isoa tomaattia lohkoina
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 ruukku friseesalaattia
100 g vuohenjuustoa
Lisäksi: Balsamicoa
Puolita paprika ja paahda kupera puoli ylöspäin leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 250-asteisessa uunissa tai grillissä, kunnes kuoret tummuvat.
Poista kuoret ja paloittele paprika reiluiksi suupaloiksi. Lohko punasipulit ja tomaatit. Sivele ainekset oliiviöljytyllä ja murskatulla valkosipulilla.
Laita 225-250-asteiseen uuniin paahtumaan.
Revi friseesalaatti ja paloittele vuohenjuusto.
Lado ainekset salaattivadille. Valuta joukkoon hieman balsamicoa.
Paistoin paprikan kiertoilmauunissa grillivastuksen alla, jonka jälkeen paprika olikin helppo kuoria. Salaatti on parasta heti hieman lämpimänä. Todella maukas ja vieläpä ruokaisa salaatti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti